«Δεν είδα κανέναν να πέφτει πάνω μου και να μου λέει ότι μας γδέρνουν οι τιμές. Αυτή η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω δεν υπάρχει», τονίζει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για την ακρίβεια που έχει φέρει η ενεργειακή κρίση και οι ανατιμήσεις στα προϊόντα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε την ακρίβεια και είπε ότι «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένα κομμάτι της αύξησης της ενέργειας θα φτάσει και στον καταναλωτή δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Δεν μπορεί όλος ο πλανήτης να πληρώνει παραπάνω για την ενέργεια πλην των Ελλήνων αυτό είναι ανεδαφικό» και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση είναι παρούσα και σε αυτήν την κρίση.

Οι σέλφι στο σούπερ μάρκετ
Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή του ότι, επισκέπτεται συχνά και θέλει να πηγαίνει μόνος του για να βλέπει τις τιμές, θέλοντας να απαντήσει σε σχόλια στα social media ότι δεν πάει στο σούπερ μάρκετ.

Μάλιστα, είπε πως ο κόσμος τον σταματάει να του μιλήσει, χωρίς όμως να του παραπονεθεί κανείς για τις τιμές. «Το προηγούμενο Σάββατο που πήγα τελευταία φορά στο σούπερ μάρκετ με έβγαλαν 7 σέλφι», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αυτό που περνάμε στην Ελλάδα το περνάει όλος ο πλανήτης, σταματήστε όλη μέρα τη μαυρίλα. Ο κόσμος καταλαβαίνει καλύτερα από τους δημοσιογράφους ότι οι αυξήσεις σε ένα βαθμό είναι φέτος όπως έχουν τα πράγματα, αναπόφευκτες», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.


 
Top