Έξω από τα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη πραγματοποίησε την πρώτη του δήλωση μετά τη μεγάλη του νίκη και την επικράτησή του επί του Γ. Παπανδρέου, ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για την ιστορία της δημοκρατικής παράταξης και του ΠΑΣΟΚ. Η νέα εποχή αρχίζει με δυναμισμό με αισιοδοξία με αυτοπεποίθηση. με τη δική σας ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε ενωμένοι. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν. Με αυτή τη συμμετοχή έκαναν την παράταξή μας πιο δυνατή και θύμισαν πόσο βαθιά ρίζα έχει το Κίνημα στην ελληνική κοινωνία. Τους καλώ όλους να σεβαστούμε την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για ενότητα», είπε μεταξύ άλλων ο νέος αρχηγός του κόμματος.

Αφού ευχαρίστησε τους συνυποψηφίους του πρόσθεσε: «Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητές είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, την οικογένειά μου, τους χιλιάδες εθελοντές όλων των ηλικιών σε όλη την Ελλάδα που έγιναν η ψυχή της παράταξης».

«Δεσμεύομαι να μετατρέψω τη μεγάλη νίκη της παράταξης σε μια νίκη της πατρίδας. Θα αγωνιστούμε για την Ελλάδα της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της εθνικής αξιοπρέπειας. Ξεκινάμε ένα νέο ταξίδι, γιατί το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ ενωμένο δυνατό», κατέληξε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Υπενθυμίζεται πως με την ενσωμάτωση να βρίσκεται στο 90%, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναδεικνύεται νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής με ποσοστό 68%, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει το 32% των συνολικών ψήφων.


 
Top