Της Ιωάννας Υψηλάντη
Τον Γ.Γ του Υπουργείου Υγείας Πρεζεράκο δείχνουν ως παραλήπτη της έρευνας Τσιόδρα-Λύτρα, για... τους θανάτους εκτός ΜΕΘ, κάποια δημοσιεύματα. Κανείς άλλος δεν την γνώριζε, μας λένε.
Βέβαια, γελάει και ο κάθε πικραμένος μ΄αυτές τις σπασμωδικές κινήσεις της κυβέρνησης των αρίστων, αλλά και της "θιγμένης" αντιπολίτευσης, που διέγραψε τον μοναδικό της βουλευτή, που τόλμησε να κάνει πραγματική αντιπολίτευση.
Είναι τόσο οφθαλμοφανές ότι όλοι γνώριζαν, αφού από τον Μάιο, οποιοσδήποτε κρατούσε στα χέρια του μια τέτοια βόμβα, όπως αυτή η μελέτη δεν υπήρχε περίπτωση να μην ενημέρωνε τους προϊσταμένους του, για το περιεχόμενο της!
Δεν μιλάμε, για 1-2 μέρες, ούτε για 2 βδομάδες, αλλά για 7 μήνες!
7 ΜΗΝΕΣ!
Και τώρα ας πάμε λίγο πίσω, για να θυμηθούμε την περιβόητη "λίστα Λανγκαρντ", με τρανταχτά ονόματα φοροφυγάδων, που πήγε στην χωματερή της λησμονιάς με την μέθοδο του "όχι εγώ, αυτός", "όχι αυτός οι άλλοι", για να μην αποκαλυφθεί ποτέ το "πελατολόγιο" των 1991 αξιοσέβαστων Ελλήνων. Δήθεν επί μήνες την είχε στο συρτάρι του ο Βενιζέλος και την είχε "ξεχάσει"!
Ας θυμηθούμε και την περίπτωση της "Νοβάρτις", που παραμένει στις "ανεξιχνίαστες υποθέσεις" της Δικαιοσύνης.
Κάπως έτσι θα συμβεί και στην περίπτωση της έρευνας Τσιόδρα. Θα βρεθεί, "ξεχασμένη" σε κάποιο συρτάρι, από το "μαύρο πρόβατο", που θα είναι ολίγον γκρίζο και μετά θα γίνει ολόλευκο, ακόμα κι αν εξεταστεί το θέμα, από 100 εισαγγελείς.
Το ζητούμενο είναι να μην διασαλευτεί η πολιτική ενότητα, για να μην καταρρεύσει το αφήγημα της πανδημίας και της "επιτυχούς" αντιμετώπισης της με ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέσο τον εμβολιασμό!
Απαγόρευση φαρμάκων, πρωτόγονο σύστημα Υγείας, υγειονομικοί και γιατροί, στα σπίτια τους, "ατομικές ευθύνες"!
Και σιγή νεκροταφείου, παντού!
Μπήκαν φίμωτρα σε επιστήμονες, σε μάχιμο προσωπικό των νοσοκομείων, σε δημοσιογράφους, που δεν βιοπορίζονται, από κρατικό χρήμα και στην ελεύθερη έκφραση γνώμης στο διαδίκτυο με νόμους, περί "ψευδών ειδήσεων".
Τώρα μένει να βάλουν ένα μεγάλο "ΗΟΑΧ", στο πρόσωπο του δικού τους Τσιόδρα, του δικού τους Γιαννάκου και του δικού τους Βασιλακόπουλου, που τόλμησαν να μιλήσουν, για τις ΜΕΘ.
Ποιοι;; Αυτοί, οι πρυτάνεις των ΗΟΑΧ!

Σημ. (δική μας): Ο πίνακα της ανάρτησης από τη δίκη του Γαλιλαίου, όταν η "επιστήμη" δίκασε και καταδίκασε τον κορυφαίο ως σήμερα Ιταλό φυσικό, μαθηματικό, αστρονόμο και φιλόσοφο... (πίνακας του Robert-Fleury, 1847, σήμερα στο Μουσείο του Λούβρου, Παρίσι).

 
Top