Μέτωπο για την Αυτοδιάθεση, τη Ζωή και την Ισότητα...

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
ΙΣΟΤΗΤΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Όχι στο απαρτχάιντ και στις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις
Όχι στα υγειονομικά πιστοποιητικά ως μέσο διάκρισης και ελέγχου
Όχι στις αναστολές εργασίας και στην αυθαιρεσία των εργοδοτών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
Όχι στον ολοκληρωτισμό
Ο φασισμός δεν θα περάσει

Ένα πλήθος κινήσεων και συσπειρώσεων  έχει δημιουργηθεί και πολλαπλασιάζεται στην εκπαίδευση, σε σχολεία, πανεπιστήμια, εργασιακούς, κοινωνικούς  και σε πολλούς άλλους χώρους κατά των μέτρων κατηγοριοποίησης των πολιτών, του απαρτχάιντ,  του αποκλεισμού και του απόλυτου ελέγχου των πολιτών.
Πολλοί χείμαρροι αυτή τη στιγμή τείνουν να ενωθούν σε ένα μεγάλο ποτάμι.
Είμαστε κομμάτι αυτών των παραπόταμων και των χειμάρρων. Συγκροτούμε πανελλαδική κίνηση στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, για να  συντονίσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στην κατάλυση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, στην κατάλυση κάθε έννοιας δικαίου και δημοκρατίας, για να υπερασπιστούμε την ισότητα, την ισονομία, την έννοια του ελεύθερου πολίτη, ζητήματα που μέχρι στιγμής υποβαθμίζονται ή αποσιωπώνται.
Ήδη από το 2010, με την εισαγωγή των μνημονίων, καταλύθηκε σημαντικό κομμάτι της Λαϊκής Κυριαρχίας και του Συντάγματος. Τα μνημόνια  μονιμοποιήθηκαν και  οδήγησαν στην αιμορραγία του ελληνικού λαού και, κυρίως, της  νεολαίας.
Από τον Μάρτιο του 2020, ο λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με την επιβολή καταστροφικών, αντιφατικών και παράλογων μέτρων, με πρόφαση την υγεία, που στοχεύουν  : α) στην κατάργηση των ατομικών και συλλογικών – πολιτικών  δικαιωμάτων  β) στην διάρρηξη του κοινωνικού ιστού  και την απορρύθμιση της κοινωνίας   γ) στην  οικονομική και ψυχολογική εξαθλίωση του πολίτη  δ) στον απόλυτο έλεγχο του ατόμου
Έτσι, με πρόσχημα την υγεία, η κυβέρνηση επέβαλε  την απαγόρευση των πολιτικών συναθροίσεων και έφτασε μέχρι τον έλεγχο της αναπνοής των πολιτών.
Από το αρχικό νεοφιλελεύθερο «δόγμα» της ατομικής ευθύνης σταδιακά μας κατευθύνουν  στον απόλυτο ψηφιακό έλεγχο του πληθυσμού, όπου το πρόσωπο καταργείται. Η ψηφιοποίηση του ελέγχου του πληθυσμού μέσω των πιστοποιητικών θα εξελιχτεί με ταχύτητα που θα θυμίζει την έκρηξη του Βεζούβιου και την καταστροφή της Πομπηίας.
Η κυβέρνηση αντί να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα υγείας, μετέτρεψε τα νοσοκομεία αποκλειστικά σε μονάδες covid, αποκλείοντας από αυτά πολίτες με άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας. Η αναστολή εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών και η έλλειψη προσωπικού, η διασπορά του ιού στους εμβολιασμένους εργαζόμενους,  αποδεικνύουν ότι στόχος της κυβέρνησης δεν είναι η υγεία αλλά η καταστρατήγηση του δικαιώματος στην εργασία και  η ιδιωτικοποίηση της υγείας. Αρχή ιδιωτικοποίησης είναι και η πληρωμή των υποχρεωτικών ράπιντ τεστ από τους εργαζόμενους.
Το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση και η απαραίτητη εν επιγνώσει συναίνεση στις ιατρικές πράξεις καταλύεται μέσα από άμεσους ή έμμεσους εκβιασμούς και απειλές.
Η κυβέρνηση προχωρά σε περιορισμό των κοινωνικών εκδηλώσεων και των μετακινήσεων των πολιτών, επιβάλλοντας πρόστιμα, ενώ συγχρόνως εμπαίζει τους πολίτες, στοιβάζοντάς τους στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στις σχολικές αίθουσες.
Το δικαίωμα στην απεργία και η διαμαρτυρία των πολιτών «ποινικοποιείται». Η καταστολή γενικεύεται. Με την πρόσφατη ΚΥΑ, όπου ο «ένας ελέγχει τον άλλον», οδηγούμαστε στον κοινωνικό κανιβαλισμό και ξεφεύγουμε από κάθε έννοια συντεταγμένης κοινωνίας. Είναι αδιανόητο να μπορεί ο οποιοσδήποτε ιδιώτης να ασκεί δημόσια εξουσία (έλεγχο ταυτοπροσωπίας).
Η τρομοκρατία της προπαγάνδας των μέσων μαζικής ενημέρωσης συμπληρώνεται από αστυνομικά  μέτρα, που μεταμφιέζονται σε υγειονομικά, τα οποία όχι μόνο δεν αποδίδουν, αλλά επιφέρουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Τα έκτακτα μέτρα συνεχώς βαθαίνουν και η έκτακτη κατάσταση μονιμοποιείται. Ο αρχικός φόβος των πολιτών για την υγεία τους μετατρέπεται σε τρόμο για τα πρόστιμα καιγια την απώλεια της εργασίας τους.
Η αναζήτηση της αλήθειας και η ελεύθερη έκφραση διώκονται.  Οι αποφάσεις των «ακαταδίωκτων» γίνονται δόγματα. Υπονομεύεται η ελευθερία σκέψης και συνείδησης και τα θρησκευτικά δικαιώματα καταπατώνται. Οι παραδόσεις του λαού που έχουν ζυμωθεί με την λαϊκή συνείδηση ξεριζώνονται βίαια και η πνευματικότητα αποστειρώνεται.
Ο διαχωρισμός των πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους αποτελεί ένα ιδιόμορφο απαρτχάιντ. Στην εργασία και στην κοινωνική ζωή  γίνονται υποχρεωτικοί  διαγνωστικοί έλεγχοι σε ανεμβολίαστους πολίτες, την ώρα που οι εμβολιασμένοι πολίτες νοσούν και μεταδίδουν χωρίς να ελέγχονται από κανέναν. Νομιμοποιείται ο αποκλεισμός των ανεμβολίαστων φοιτητών από τα πανεπιστήμια, υποστηρίζονται οι παράνομες απολύσεις ανεμβολίαστων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα. Τα υγειονομικά πιστοποιητικά είναι εργαλεία ελέγχου και κοινωνικού αποκλεισμού, χωρίς να πιστοποιούν την υγεία των πολιτών.
Η ασυδοσία της κυβέρνησης φτάνει μέχρι το σημείο να αποκλείει τους ανεμβολίαστους πολίτες από τις συναθροίσεις και συλλογικές διαδικασίες (συγκεντρώσεις γονέων και κηδεμόνων, συνελεύσεις, σεμινάρια), αν και  αποτελούν το πλήρως ελεγμένο τμήμα του πληθυσμού, μέσω των επαναλαμβανόμενων διαγνωστικών ελέγχων.
Στο χώρο της Παιδείας,ένας πλήρης φασιστικός ανορθολογισμός επικρατεί. Το self test αποτελούσε ασφαλές μέτρο για όλους την περσινή χρονιά. Φέτος, συνεχίζει να αποτελεί ασφαλές μέτρο για τους μαθητές,  ενώ συγχρόνως απαιτείται rapid test για τους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς και κανένας έλεγχος για τους εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς.
Τα τμήματα των 27 (και πλέον) μαθητών δεν σπάνε, αντίθετα γίνονται συγχωνεύσεις και άλλων τμημάτων.
Το Υπουργείο προωθεί την  αντιπαιδαγωγική τηλεκπαίδευση, χωρίς να ενδιαφέρεται για την μάθηση και την ψυχική υγεία των παιδιών μας.
Με το edupass ο μαθητής και ο εκπαιδευτικός παραχωρούν τα ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα, κωδικοποιούνται, ελέγχονται πλήρως, εξαρτώμενοι από μια ψηφιακή ένδειξη για την παρουσία τους ή όχι στο σχολείο.
Ο δημόσιος χαρακτήρας του σχολείου υπονομεύεται. Η αυτοαξιολόγηση των σχολικών μονάδων με την κατηγοριοποίηση των σχολείων  και την μετατροπή τους σε «σχολεία- επιχειρήσεις» καθιστά σαφές ότι η κυβέρνηση διαμορφώνει το πλαίσιο για την υποχρηματοδότηση των σχολείων και την λειτουργία τους με όρους της αγοράς.
Η οικονομία της χώρας έχει καταρρεύσει. Η πολιτική επιδομάτων επιβίωσης προς τους επαγγελματίες και εργαζομένους λόγω των «τυφλών» και παρατεταμένων lockdown, αντιστρέφεται σε μαζική πτώχευση του λαού. Οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί θα γενικευτούν.
Σε διεθνές επίπεδο, οι δυνάμεις των ελίτ, κερδίζουν μια πρωτοφανή μάχη απέναντι στην εργασία και στην δημοκρατία,  που έχει τη βιαιότητα μιας νέας  «πρωταρχικής συσσώρευσης». Τα δημοκρατικά δικαιώματα στη Δύση καίγονται. Η τηλεργασία ως μέθοδος ολοκληρωτικού ελέγχου και πλήρους απομόνωσης των εργαζομένων, αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο, όπως και η συγκεντροποίηση κεφαλαίου και επιχειρήσεων, καθώς και τα κέρδη πολλών πολυεθνικών και συγκεκριμένων κλάδων.
Ως παιδαγωγοί, γονείς, πολίτες και ως άνθρωποι είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε ενάντια στον αυταρχισμό και την επιβολή της νέας μη κανονικότητας.
Είμαστε αυτοί που αντιλαμβάνονται ότι οι νέες υποχρεωτικότητες και ο αυταρχισμός αφορά όλους μας, ότι ο διαχωρισμός των πολιτών δημιουργείται σκόπιμα, ότι η  αρχική επίθεση σε ένα μέρος των πολιτών (των «νέων μαύρων προβάτων» της κοινωνίας) γενικεύεται σταδιακά και ότι με πολλούς τρόπους ο κάθε πολίτης μπορεί να  βρεθεί στην «άλλη πλευρά». Είμαστε αντίθετοι με την αντισυνταγματική διάκριση των πολιτών, με την οποία η κοινωνία μας μεταβάλλεται σε ρατσιστική και ολοκληρωτική κοινωνία.
Είμαστε ο κοινωνικός χώρος που θα αντισταθεί και θα υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο μέσο την Δημοκρατία, τις δυνάμεις της ελευθερίας και της εργασίας. Είμαστε αυτοί που θα στηρίξουμε τον αγώνα κάθε επαγγελματικού κλάδου, κοινωνικής ομάδας και προσώπου.
Η κίνησή μας δεν εντάσσεται σε κανένα πολιτικό σχήμα ή κόμμα.
Αγωνιζόμαστε για την αυτοδιάθεση του σώματος και της ζωής μας, ενάντια σε κάθε υποχρεωτικότητα, διάκριση και καταναγκασμό που επιβάλλεται από την εξουσία, δήθεν εξ ονόματος της επιστήμης, την ίδια ώρα που καταργείται η ουσία της επιστήμης, που είναι η αμφισβήτηση, ο διάλογος και η έρευνα.
Υπερασπιζόμαστε το Αυτεξούσιο της ανθρώπινης ύπαρξης ως απαραβίαστη αξία και δεν συναινούμε στην ύβρη που διαπράττεται. Η ζωή  και, ακόμη περισσότερο, η ζωή των παιδιών μας έχει αξία.
Αγωνιζόμαστε για την ίδια την ζωή.
Διεκδικούμε και απαιτούμε:
    Την κατάργηση της υποχρεωτικότητας (άμεσης και έμμεσης) ιατρικών πράξεων
    Το τέλος των διακρίσεων ανάμεσα στους πολίτες
    Την κατάργηση των πιστοποιητικών κατηγοριοποίησης και ελέγχου των πολιτών
    Υγειονομικά και όχι αστυνομικά μέτρα. Δημόσια υγεία. Αναβάθμιση της νοσοκομειακής περίθαλψης και συγκρότηση πρωτοβάθμιας υγείας. Δωρεάν τεστ για όλους.
    Κατάργηση του νόμου Κεραμέως. Οι αποφάσεις στους συλλόγους διδασκόντων. Όχι στην αξιολόγηση που προωθεί η κυβέρνηση. Όχι στην ποινικοποίηση των αγώνων.
    Ποιοτική, δημόσια και δωρεάν Παιδεία, βασισμένη στις αξίες της ελευθερίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης, που θα συμβάλλει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας, στην κριτική σκέψη και τη δημιουργία ελεύθερων και υπεύθυνων πολιτών.

Την Ιδρυτική Διακήρυξη υπογράφουν οι παρακάτω παιδαγωγοί:
 
    Επώνυμο     Όνομα     Ειδικότητα     Νομός
1     Αγγελάκης     Γρηγόρης     ΠΕ80     Καβάλας
2     Αδαμοπούλου     Αθηνά     ΠΕ79.01     Αχαΐας
3     Αθανασούλα     Ελένη     ΠΕ81     Χαλκιδικής
4     Αναγνώστου     Μαρία     ΠΕ70     Σερρών
5     Αναστασίου     Στυλιανός     ΠΕ86     Αιτωλοακαρνανίας
6     Ανδρεόπουλος     Δημήτρης     ΠΕ88.05     Αχαΐας
7     Αντωνάτου     Μαρία     ΠΕ79.01     Αχαΐας
8     Αντωνοπούλου     Βασιλική     ΠΕ60     Θεσσαλονίκης
9     Αποστολίδου     Όλγα     ΠΕ01     Βοιωτίας
10     Αραχωβίτου     Ελένη     ΠΕ83     Αχαΐας
11     Αυγουστάτου     Μαρία     ΠΕ11     Κεφαλληνίας
12     Βαγιόπουλος     Κωνσταντίνος     ΠΕ03     Αττικής
13     Βαμβακερός     Τριαντάφυλλος     ΠΕ80     Εβρου
14     Βαράτη     Κυριακή     ΠΕ 07     Δράμας
15     Βαρσαμίδου     Μαρία     ΠΕ01     Αιτωλοακαρνανίας
16     Βαφειάδου     Κωνσταντία     ΠΕ87.09     Σερρών
17     Βελαώρα     Βασιλική     ΠΕ60     Αττικής
18     Βελησσαρίου     Καλλιόπη     ΠΕ87.03     Αττικής
19     Βεργή     Στυλιανή     ΠΕ06     Αττικής
20     Βλαχογιάννη     Μαρία     ΠΕ06     Αχαΐας
21     Βλαχολιά     Μαρία-Παναγιώτα     ΠΕ04.02     Λακωνίας
22     Βλάχου     Χαραλαμπία     ΠΕ06     Βοιωτίας
23     Βουλμε     Σοφία     ΤΕ01.19     Καβάλας
24     Γαβριήλ     Κωνσταντίνος     ΠΕ 80     Ηλείας
25     Γεωργιάδης     Χρήστος     ΠΕ06     Αττικής
26     Γεωργίου     Μαίρη     ΠΕ11     Αττικής
27     Γιακομίδης     Σωτήριος     ΠΕ86     Ευβοίας
28     Γιαλαγκολίδου     Μαρία     ΠΕ02     Αττικής
29     Γιαλή     Σοφία     ΠΕ70     Αχαΐας
30     Γιαννακάκη     Μαρίνα-Στεφανία     ΠΕ70     Αττικής
31     Γιαννακοπούλου     Μαρία     ΠΕ60     Αχαΐας
32     Γκίκας     Αθανάσιος     ΠΕ03     Αττικής
33     Γκιντιδου     Ελένη     ΠΕ02     Θεσσαλονίκης
34     Γκλαβάκη     Αθανασία     ΠΕ01     Θεσσαλονίκης
35     Γκόγκα     Δήμητρα     ΠΕ60     Αττικής
36     Γκόκας     Ιωάννης     ΠΕ70     Άρτας
37     Γκοτσοπούλου     Μαρία     ΠΕ70     Αχαΐας
38     Γκουρβέλος     Παναγιώτης     ΠΕ01     Αχαΐας
39     Γούγουλα     Αντωνία     ΠΕ11     Αττικής
40     Γούσιου     Μαρία     ΠΕ87.02     Θεσσαλονίκης
41     Γραμμένου     Εμμανουλία     ΠΕ70     Θεσσαλονίκης
42     Γράμπας     Κωνσταντίνος     ΠΕ79.01     Αττικής
43     Γρατσία     Έλλη     ΠΕ70     Αττικής
44     Γρηγοριάδης     Συμεών     ΠΕ06     Μαγνησίας
45     Δάμπαση     Αικατερίνη     ΠΕ11     Αττικής
46     Δάρας     Αλέξανδρος     ΠΕ80     Ιωαννίνων
47     Δάρατζη      Κωνσταντία-Χριστίνα     ΠΕ80     Σερρών
48     Δάρλας     Δημήτριος     ΠΕ11     Ευβοίας
49     Δημάδης     Ιωάννης     ΠΕ11     Ηρακλείου
50     Δημητρούλη     Ελένη     ΠΕ80.01     Αχαΐας
51     Δημόπουλος     Δημήτριος     ΠΕ04.04     Αττικής
52     Δικταπάνης     Κωνσταντίνος     ΠΕ86     Δράμας
53     Ελευθεριάδου     Σουμέλα     ΠΕ70     Σερρών
54     Έξαρχος     Γεώργιος     ΠΕ02     Άρτας
55     Ζαφειρόπουλος     Ανδρέας     ΠΕ01     Αχαΐας
56     Ζησος     Πρωιος     ΠΕ08     Λέσβου
57     Ζουλινάκη     Ευαγγελία     ΠΕ70     Αττικής
58     Θεοδωρής     Μιχαήλ     ΠΕ86     Βοιωτίας
59     Ιωαννίδης     Χρήστος     ΠΕ03     Αχαΐας
60     Ιωάννου      Σωτήρης     ΠΕ02     Αττικής
61     Καλαϊτζίδης     Ἰωάννης     ΠΕ90     Θεσσαλονίκης
62     Καλαμάρα     Σοφία     ΠΕ11     Κοζάνης
63     Καμπούρη     Σοφία     ΠΕ60     Θεσσαλονίκης
64     Καπέτα     Γλυκερία     ΠΕ70     Πιερίας
65     Κάππου     Ελένη     ΠΕ11     Αττικής
66     Καραγιάννη     Μαρία     ΠΕ07     Κεφαλληνίας
67     Καραδήμου     Αυγερινή     ΠΕ60     Δράμας
68     Καραΐσκος     Kώστας     ΠΕ03     Ροδόπης
69     Καρακασίδου     Μυροφόρα     ΠΕ03     Πέλλας
70     Καρβούνη     Ελένη     ΠΕ01 και ΠΕ02     Αττικής
71     Καρράς     Βασίλειος     ΠΕ04.05     Κορινθίας
72     Κασάπη     Φωτεινή     ΠΕ81     Σερρών
73     Κασμερίδης     Νικόλαος     ΠΕ80     Δράμας
74     Κάσση     Κυριακή     ΠΕ91.01     Αττικής
75     Κάσσης     Δημήτριος     ΠΕ06     Αττικής
76     Κασσιανού     Ζωίτσα     ΠΕ02     Αχαΐας
77     Κατσαβού     Καίτη     ΠΕ87.02     Θεσσαλονίκης
78     Κατσαρού     Κωνσταντίνα     ΠΕ01     Καβάλας
79     Κατσιαούνη     Συραγώ     ΠΕ25     Κοζάνης
80     Κέφαλου      Μαρία     ΠΕ04.04     Αχαΐας
81     Κίγκας     Χρήστος     ΠΕ87.01     Ιωαννίνων
82     Κλαρουδα     Αικατερίνη     ΠΕ60     Βοιωτίας
83     Κλωνής     Λεωνίδας     ΠΕ88.02     Αχαΐας
84     Κοζιώρης     Ιωάννης     ΠΕ 79.01     Αχαΐας
85     Κόρδα      Ευαγγελία     ΠΕ02     Αττικής
86     Κορδάτου     Μαρίνα     ΠΕ02     Άνδρου
87     Κοτσά     Αθανασία     ΠΕ02     Αχαΐας
88     Κότσαλη     Ανθή     ΠΕ06     Αχαΐας
89     Κουγιουμτζόγλου     Δημήτριος     ΠΕ02     Καβάλας
90     Κουμπή     Μερόπη     ΠΕ05     Καβάλας
91     Κουρκουμέλη     Γερασιμίνα     ΠΕ08     Αχαΐας
92     Κούρτογλου     Μάρθα     ΠΕ04.04     Σερρών
93     Κυδωνιάτου     Πηνελόπη     ΠΕ70     Λέσβου
94     Κυριακοπούλου     Τατιανή     ΠΕ11     Αττικής
95     Κωσταγιαννακοπούλου     Μαρία     ΠΕ79.01     Αττικής
96     Κωστακοπούλου     Ευαγγελία     ΠΕ07     Ηρακλείου
97     Λαμπρινού     Ευαγγελία     ΠΕ03     Εβρου
98     Λαμπροπούλου     Αναστασία     ΠΕ86     Αιτωλοακαρνανίας
99     Λαμπροπούλου     Αναστασία     ΠΕ86     Αιτωλοακαρνανίας
100     Λιότσιος Βασίλης     Βασίλης     ΠΕ80     Κυκλάδων
101     Λουκόπουλος     Βασίλειος     ΠΕ08     Αιτωλοακαρνανίας
102     Λυκουρίνα     Αυγουστίνα     ΠΕ91.02     Ηρακλείου
103     Λυμπεροπούλου     Χαρίκλεια     ΠΕ79.01     Αχαϊας
104     Μαγγενάκης     Αριστείδης     ΠΕ 88.04     Σερρών
105     Μάγκου     Ιουλία     ΠΕ82     Θεσσαλονίκης
106     Μαλλιαρού     Μαρία     ΠΕ70     Βοιωτίας
107     Μαμάκος     Ιωάννης     ΠΕ03     Αττικής
108     Μαμάκου     Μαρία     ΠΕ11     Αττικής
109     Μαμασούλας     Χρήστος     ΠΕ04.04     Αιτωλοακαρνανίας
110     Μανίκας     Βασίλειος     ΠΕ02     Κεφαλληνίας
111     Μανώλη     Κανέλλα     ΠΕ01     Λακωνίας
112     Μαραγκού     Ιωάννα     ΠΕ81     Αχαΐας
113     Μαστρογιάννη     Ανδρομάχη     ΠΕ70     Αιτωλοακαρνανίας
114     Μαυρίδου     Ιουλία     ΠΕ06     Σερρών
115     Μαυρομμάτη     Όλγα     ΠΕ60     Κέρκυρας
116     Μερτζανίδου     Δέσποινα     ΠΕ 04.04     Κορινθίας
117     Μηνάογλου     Κωνσταντίνος     ΠΕ 70     Χαλκιδικής
118     Μητούδη     Μαρία     ΠΕ60     Ροδόπης
119     Μητρέλη     Γεωργία     ΠΕ11     Αχαΐας
120     Μιντιλογλίτη     Κωνσταντίνα     ΠΕ79.01     Αχαΐας
121     Μιστριώτης     Δημήτριος     ΠΕ 08     Λέσβου
122     Μίχου      Κατερίνα     ΠΕ05     Αχαΐας
123     Μονιάκη     Χρυσούλα     ΠΕ60     Χανίων
124     Μουρμούρα     Αικατερίνη     ΠΕ07     Θεσσαλονίκης
125     Μουρτά     Παρασκευή     ΠΕ70     Αχαΐας
126     Μούσκουρης     Βασίλης     ΠΕ79.01     Λέσβου
127     Μπαλλα     Ιωάννα     ΠΕ06     Αττικής
128     Μπαλλή     Χαρίκλεια     ΠΕ02     Αττικής
129     Μπαλτζή     Στυλιανή     ΠΕ60     Αττικής
130     Μπαμπαλή     Αλεξάνδρα     ΠΕ60     Βοιωτίας
131     Μπαμπατζιάνη     Χρυσούλα     ΠΕ86     Θεσσαλονίκης
132     Μπατζιάκας     Γιώργος     ΠΕ81     Αττικής
133     Μπεκιάρη     Όλγα     ΠΕ87.01     Αττικής
134     Μπένος     Σπυρίδων     ΠΕ 11     Αττικής
135     Μπουργάνη     Βασιλική     ΠΕ70     Αιτωλοακαρνανίας
136     Μπούσια     Φωτεινή     ΠΕ82     Αχαΐας
137     Μποχώτης     Φώτιος     ΠΕ70     Σερρών
138     Νικολάου     Ελένη     ΠΕ06     Αχαΐας
139     Νικολοπούλου     Αριστέα     ΠΕ88     Αχαΐας
140     Νταριβιανάκη     Άννα Κλαούντια     ΠΕ25     Θεσσαλονίκης
141     Ξυφάρη     Αναστασία     ΠΕ01     Χανίων
142     Παγκάλου     Θεοδώρα     ΠΕ78     Καβάλας
143     Παϊσίου     Γλυκερία     ΠΕ70     Αιτωλοακαρνανίας
144     Παναγόπουλος     Βασίλης     ΠΕ86     Ευρυτανίας
145     Παναγοπούλου     Γρηγορία     ΠΕ07     Δράμας
146     Παπαγεωργίου     Ειρήνη     ΠΕ87.02     Ιωαννίνων
147     Παπαγιαννάκη     Παρασκευούλα     ΠΕ11     Αττικής
148     Παπαδημητρίου     Λευτέρης     ΠΕ79     Λακωνίας
149     Παπαδημητρίου     Μαίρη     ΠΕ11     Αττικής
150     Παπαδιαμαντοπούλου-Μαγδαληνού     Μυρσίνη     ΠΕ70     Ηλείας
151     Παπαδόπουλος     Αθανάσιος     ΠΕ07     Βοιωτίας
152     Παπαδοπούλου     Άννα     ΠΕ04.04     Αχαΐας
153     Παπαδοπούλου     Μαρία     ΠΕ02     Δράμας
154     Παπαζάνη     Αγγελική     ΠΕ02     Αττικής
155     Παπαϊωάννου     Ευγενία     ΠΕ79.01     Αττικής
156     Παπακωνσταντίνου     Αναστασία     ΠΕ78     Θεσσαλονίκης
157     Παπανικολάου     Αναστασία     ΠΕ70     Χαλκιδικής
158     Παπασταθάκη     Παναγιώτα     ΠΕ79.01     Λακωνίας
159     Παπουλής     Κωνσταντίνος     ΠΕ81     Αττικής
160     Παππά     Αμαλία     ΠΕ60     Βοιωτίας
161     Παππάς     Κώστας     ΠΕ83     Αττικής
162     Παππάς     Κωνσταντίνος     ΠΕ83     Αττικής
163     Πασχαλίδου     Μαρία     ΠΕ78     Θεσσαλονίκης
164     Παυλίδη     Μαρία     ΠΕ07     Αττικής
165     Πεγκλιδου     Μαρία     ΠΕ02     Θεσσαλονίκης
166     Περβανίδου     Παναγιώτα     ΠΕ04.01     Δράμας
167     Περδικάκη     Λεμονιά     ΠΕ06     Πιερίας
168     Πεχτελιδου     Αναστασία     ΠΕ04.04     Ξάνθης
169     Πολυχρονόπουλος     Παναγιώτης     ΠΕ70     Λευκάδας
170     Πρόγκα     Ελένη     ΠΕ03     Αχαΐας
171     Προγούλης     Νίκος     ΠΕ80     Λακωνίας
172     Πρόιτση     Πετρούλα     ΠΕ70     Κεφαλληνίας
173     Ρακιτζής     Επαμεινώνδας     ΠΕ03     Καβάλας
174     Σαββίδου     Μαρία     ΠΕ02     Δράμας
175     Σαλούπη     Φωτεινή     ΠΕ70     Ροδόπης
176     Σαρακίνη     Κονδύλω     ΠΕ60     Αχαΐας
177     Σιούλη     Μαρία     ΠΕ02     Ιωαννίνων
178     Σίτα     Αποστολία     ΠΕ02     Αχαΐας
179     Σκιώτη     Ματίνα     ΠΕ70     Αχαΐας
180     Σκλαβούνος     Παντελής     ΠΕ79.01     Αττικής
181     Σουλιμέτσης     Δημοσθένης     ΠΕ82     Καρδίτσας
182     Σπύρου     Σοφία     ΠΕ78     Θεσσαλονίκης
183     Σταθάτου     Ροδαμάνθη     ΠΕ11     Κεφαλληνίας
184     Σταυροπούλου     Σταυρούλα     ΠΕ60     Αχαΐας
185     Στρύφων     Αλέξανδρος     ΠΕ11     Θεσσαλονίκης
186     Σύρου     Γεωργία     ΠΕ60     Βοιωτίας
187     Τζαβάρας     Πάνος     ΠΕ 84     Αχαΐας
188     Τζελιτζόγλου     Καλλιόπη     ΠΕ60     Δράμας
189     Τζιβένης     Χρήστος     ΠΕ03     Καβάλας
190     Τζιόβα      Πολυξένη     ΠΕ 88.04     Αιτωλοακαρνανίας
191     Τσαβαρής     Παχώμιος     ΠΕ01     Λέσβου
192     Τσαλίκογλου     Νικολέττα     ΠΕ01     Δράμας
193     Τσάμη     Νεκταρία     ΠΕ71     Σερρών
194     Τσάμπρα     Αναστασία     ΠΕ60     Νάξου
195     Τσεκούρα     Κωνσταντίνα     ΠΕ60     Αχαΐας
196     Τσέλιος     Διονύσιος     ΠΕ88.02 και ΠΕ04.02     Αχαΐας
197     Τσεπενέκας     Παναγιώτης     ΠΕ81     Αττικής
198     Τσερώνη     Καλλιρρόη     ΠΕ80     Λακωνίας
199     Τσορτανίδης     Δημήτριος     ΠΕ11     Κυκλάδων
200     Τσουγκράνης     Κώστας     ΠΕ03     Θεσσαλονίκης
201     Τσουκαλά     Σπυριδούλα     ΠΕ60     Αχαΐας
202     Τσούλου     Αριστέα     ΠΕ02     Αττικής
203     Τσώνης     Κωνσταντίνος     ΠΕ86     Βοιωτίας
204     Τσώνου     Ελένη     ΠΕ70     Αττικής
205     Τυχόλα     Ελένη     ΠΕ06     Δράμας
206     Υδραίου     Μαρία     ΠΕ02     Αττικής
207     Φαϊτατσίδου     Σουλτάνα     ΠΕ60     Ξάνθης
208     Φανουργιάκη     Ερωφίλη     ΠΕ06     Δωδεκανήσου
209     Φαρφαρατζή     Δέσποινα     ΠΕ02     Ευρυτανίας
210     Φέκας     Χρήστος     ΠΕ88.04     Θεσσαλονίκης
211     Φιλιπποπούλου     Σοφία     ΠΕ70     Ευβοίας
212     Φουσέκη     Ιωάννα     ΠΕ70     Μεσσηνίας
213     Φρατζεσκάκη     Σταυρούλα     ΠΕ04.01     Αττικής
214     Φύτρου     Εμμανουέλα     ΠΕ60      Αττικής
215     Χαλάτση     Ελένη     ΠΕ60     Αιτωλοακαρνανίας
216     Χαντζή     Ισμήνη     Θεατρολόγος     Αττικής
217     Χαραλαμποπούλου     Λουκία     ΠΕ60     Βοιωτίας
218     Χαρτίου     Γεωργία     ΠΕ02     Σερρών
219     Χατζή     Πετρούλα     ΠΕ06     Γρεβενών
220     Χατζηαποστόλου     Παρασκευή     ΠΕ70     Αττικής
221     Χατζηβασιλειάδου     Σουλτάνα     ΠΕ07     Αττικής
222     Χατζηλιάδου     Όλγα     ΠΕ60     Καβάλας
223     Χατζουρίδου     Άννα     ΠΕ78      Σερρών
224     Χριστοπούλου     Βασιλική     ΠΕ06     Αττικής
225     Χριστοπούλου     Αγνή     ΠΕ11     Καστοριάς
226     Χριστοπούλου     Μαρία (Μαρίζα)     ΠΕ06     Αχαΐας
227     Χρονοπούλου     Χαρίκλεια     ΠΕ02     Αχαΐας
228     Χύτα     Μαρία     ΠΕ06     Τρικάλων
229     Ψωμιάδου     Ευαγγελία     ΠΕ60     Θεσσαλονίκης

Η συλλογή υπογραφών για την ιδρυτική διακήρυξη συνεχίζεται στο e-mail του Μ.Α.Ζ.Ι. mazi.kinisi@gmail.com
Πρωτοβουλία εκπαιδευτικών Μ.Α.Ζ.Ι.

 
Top