Ενταση προκλήθηκε στο στούντιο του ΣΚΑΪ σε εκπομπή που ήταν καλεσμένος ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Αιτία μια αναφορά της δημοσιογράφου Μαρίας Αναστασοπούλου σε μια παλιότερη δήλωση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, που έφερε την έκρηξη του κ. Γεωργιάδη. Πάντως ο υπουργός εμμέσως πλην σαφώς ομολόγησε ότι εκείνη η δήλωση του κ. Μητσοτάκη δεν ήταν ειλικρινής... 

Σε μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε δημοσιογράφο και καλεσμένο, όλα ξεκίνησαν από την αναφορά της παρουσιάστριας, αναφορικά με τα μέτρα τα οποία, σύμφωνα με παλαιότερη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα ήταν τότε τα τελευταία: «Άρα τελευταία μίλια δεν θα ξαναπείτε… Τέλος».


Η αναφορά για «τελευταίο μίλι» είχε γίνει παλιότερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον Αδωνι Γεωργιάδη να αντιδρά έντονα: «Τα τελευταία μίλια τα είχε πει ο Πρωθυπουργός πριν την Δέλτα. Και κατά τη γνώμη μου μακάρι να το ξαναπεί. Και γιατί; Όταν πουλάς τουρισμό και είσαι Πρωθυπουργός μίας χώρας πρέπει να πουλάς προς τα έξω οτι είσαι ασφαλής χώρα. Η δήλωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να έρθουν στην χώρα και χιλιάδες άνθρωποι έκαναν τζίρο και πήγαμε καλά. Άρα αφήστε τις ειρωνείες με τον Πρωθυπουργό. Μια χαρά το είπε…».

Ενώ έδωσε και συνέχεια λέγοντας πως: «Η κ. Αναστασοπούλου ειρωνεύτηκε τον κ. Μητσοτάκη και έκανε λάθος. Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη ήταν ολόσωστη τη στιγμή που το είπε. Είμαστε μια τουριστική χώρα, από αυτό ζουν χιλιάδες συμπολίτες σας, από αυτό πληρώνονται διαφημίσεις στον ΣΚΑΪ για να κάνετε εκπομπή. Και πρέπει να σταματήσετε συνεχώς να θίγετε την χώρα. Αν πρέπει να το ξαναπεί, να το ξαναπεί».
 
Top