Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  

Με την ομιλία του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σήμερα στις 4μμ κάνει πρεμιέρα ως πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος παράλληλα με τον ορισμό των εκπροσώπων του στη Βουλή καθότι ο ίδιος δεν είναι βουλευτής, θα δώσει και το πρώτο συνολικό πολιτικό και αντιπολιτευτικό στίγμα επί του πεδίου καθώς λίγο μετά, στις 6 το απόγευμα ξεκινάει η μάχη του προϋπολογισμού που θα ολοκληρωθεί με την ψηφοφορία του Σαββάτου.

Ωστόσο αν και το επικρατέστερο σενάριο για την ανάληψη της Προεδρίας της κοινοβουλευτικής ομάδας θέλει τον κ. Ανδρουλάκη να προτείνει για τη θέση αυτή τον μέχρι σήμερα δεύτερο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Μιχάλη Κατρίνη (για να σηματοδοτήσει την ανανέωση) και όχι τον (πρώτο τη τάξει) Κώστα Σκανδαλίδη, η διαρροή αυτής της πρόθεσης έχει γεννήσει τα πρώτα σοβαρά προβλήματα.
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Press-gr, ο κ. Σκανδαλίδης διαμήνυσε χθες το βράδυ ότι δεν πρόκειται να δεχθεί να τεθεί υπό τον κ. Κατρίνη. Και όπως φέρεται να είπε, σε αυτή την περίπτωση η νέα ηγεσία του κόμματος θα πρέπει "να μην τον υπολογίζει" διότι σκοπεύει εφεξής να παραμείνει "αδρανής"...
 
Top