Στο θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης.

«Δεν διστάσαμε να στηρίξουμε και να ψηφίσουμε τις διατάξεις του υποχρεωτικού εμβολιασμού με την προϋπόθεση ότι υπάρχει η ανάλογη εισήγηση από τους επιστήμονες» τόνισε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 απαντώντας εάν το κόμμα θα στήριζε την διεύρυνση της υποχρεωτικότητας και πέρα από τους άνω των 60.

«Συμβαίνει το εξής παράδοξο, οι πολιτικοί να μπλέκονται στα χωράφια των επιστημόνων, τους εργαλειοποιούν, παριστάνουν πολλές φορές τους λοιμωξιολόγους χωρίς να γνωρίζουν τα πραγματικά δεδομένα και τις ουσιαστικές ανάγκες. Εμείς είμαστε δεκτικοί στις εισηγήσεις των ειδικών, παρακολουθούμε με πάρα πολύ προσοχή τις συνθήκες της πανδημίας και αυτή την στιγμή η κατάσταση τείνει να καταστεί οριακή. Εμείς ως κίνημα ευθύνης θα δράσουμε και θα επιλέξουμε την στάση μας, που οι πολίτες ξέρουν ότι είναι μια στάση ευθύνης και μια στάση που στηρίζει μια προσπάθεια που είναι εθνική, που θα έπρεπε να είναι εθνική αλλά έχει μετατραπεί με ευθύνη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ σε πεδίο φθηνής κομματικής αντιπαράθεσης», σημείωσε ο κ. Κατρίνης.

 
Top