Μια περιπέτεια που δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους, έζησε μια φοιτήτρια που σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη, όταν διαπίστωσε ότι στο διαμέρισμα το οποίο νοίκιαζε στη Θεσσαλονίκη, υπήρχε τοποθετημένο κάποιο εξάρτημα μέσα στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας.

Ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη να πάει στο διαμέρισμα προκειμένου να τον ενημερώσει για το αντικείμενο που είχε εντοπίσει και εκείνος την διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για εξάρτημα από το σύστημα συναγερμού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του gothess.gr, η φοιτήτρια δεν τον πίστεψε και κάλεσε έναν γνωστό της ο οποίος γνωρίζει από ηλεκτρολογικά, ο οποίος διαπίστωσε ότι πρόκειται για μια κρυφή κάμερα που είχε τη δυνατότητα να καταγράψει, χωρίς ήχο αλλά με εικόνα, την οποιαδήποτε κίνηση, ακόμη και με κλειστά τα φώτα.

Η κοπέλα απευθύνθηκε στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα όπου και κατέθεσε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη για παράνομη καταγραφή της προσωπικής της ζωής και περί παραβίασης των προσωπικών της δεδομένων.

Ο εντοπισμός του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος από την Αστυνομία δεν κατέστη εφικτός στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του gothess.gr, προσήλθε ο ίδιος λίγες μέρες αργότερα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, καταθέτοντας ότι πράγματι πρόκειται για μια κάμερα, η οποία ωστόσο δεν βρισκόταν σε λειτουργία.

Η κάμερα κατασχέθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν κατέγραφε ή όχι την προσωπική ζωή της νεαρής φοιτήτριας.

 
Top