Giannis Efstathiou 
Κυκλοφορεί ευρέως ότι ένας από τους μουφτήδες που έχει διορίσει ως τοποτηρητή του το ελληνικό κράτος -με διαφωνία της συντριπτικής πλειονότητας των μουσουλμάνων της Θράκης- έχει ερωμένη (μέχρι εδώ κανένα πρόβλημα...), την οποία όμως εξανάγκασε να κάνει έκτρωση, όταν του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος... Για να μην έχει ο ίδιος προβλήματα, καθότι παντρεμένος...

Μαθαίνω επίσης ότι ο εν λόγω έλαβε μέρος σε συνέδριο στην Αλεξανδρούπολη -παρουσία και της συζύγου του πρωθυπουργού- για τα δικαιώματα των γυναικών, αλλά και για το πώς θα γίνουν πιο ευλαβείς οι χριστιανοί και μουσουλμάνοι πιστοί...!!
Υποκρισία από την πλευρά του, αλλά οι διοργανωτές μήπως έπρεπε να ψάξουν καλύτερα την ιστορία του, για να μη φέρνουν σε δύσκολη θέση την κυρία Μητσοτάκη, η οποία λογικά δεν θα γνώριζε το παραμικρό;;;!!

Αναρωτιέμαι τι λέει για όλα αυτά ο γενικός γραμματέας Θρησκευμάτων κύριος Καλαντζής;;; Παρεμπιπτόντως ο κύριος γενικός πρέπει να είναι ό,τι πιο αξιόλογο για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς διατηρείται από την κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου (συνέχισε με τις κυβερνήσεις Παπαδήμου, Σαμαρά, Τσίπρα και τώρα Μητσοτάκη)!!
Είναι αυτό που λέμε, αναντικατάστατος...!!
https://www.komotinipress.gr/sexpionage-ke-ivridikos-polemos-stin-thraki/?fbclid=IwAR3gic2MipaVYr6aDTMz1UJYO8SbecTaSYFGh-vhvezN_QpTeuG3I25N3hQ
 
Top