Στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης η πρώην Βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Η κ. Μεγαλοοικονόμου μίλησε για τους «κουραμπιέδες των Πρεσπών», τα «ζαρζαβατικά του Γιακουμάτου», αλλά και γιατί βρίσκει χαριτωμένο τον Αλέξη Τσίπρα. Αποκάλυψε το παρασκήνιο γνωριμίας της με τον σύζυγο της, τον οποίο και έσωσε από αεροπορική τραγωδία. «Δεν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο που έπεσε στην Κερατέα γιατί καθυστέρησε εξαιτίας μου. Η οικογένειά του τον θρηνούσε όταν εκείνος μπήκε σώος και αβλαβής στο σπίτι του», είπε η κ. Μεγαλοοικονόμου.

Επίσης, η πρώην βουλευτής εξομολογήθηκε πως έκανε οικογενειακό συμβούλιο με τον άνδρα της και τα παιδιά της προκειμένου να πάρουν την άδεια τους να αποκτήσουν τρίτο παιδί και αναφέρεται στο μεγαλύτερο «ριφιφί» όλων των εποχών.

Συγκεκριμένα, το κοσμηματοπωλείο που διατηρούσε με τον σύζυγό της έγινε στόχος διαρρηκτών το 1994 όταν μέσα σε τρεις μέρες κατάφεραν να αποσπάσουν εμπορεύματα συνολικής αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ.

«Μας κάνανε φύλλο και φτερό. Η αξία των κοσμημάτων που μας πήραν, σε σημερινά λεφτά, ήταν 20 εκατομμύρια ευρώ. Μπήκαν από το υπόγειο και κράτησε το ριφιφί τρεις μέρες, ήταν αργίες, ήταν την περίοδο της πρωτοχρονιάς. Μας έκαναν… ποδαρικό» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μεγαλοοικονόμου.

«Πάθαμε σοκ όταν το είδαμε. Τότε έφτασα 102 κιλά και άρχισα να καπνίζω. Έτρωγα ανεξέλεγκτα, είχα πιάσει τον εαυτό μου να έχω ανοίξει το ψυγείο και να κρατάω μια σαρδέλα στο ένα χέρι κι ένα κουτί μαρμελάδα στο άλλο. Δεν ήξερα τι έκανα. Εμείς είχαμε ακίνητη περιουσία. Στην επιχείρηση δουλεύαμε με διπλά κεφάλαια, δηλαδή όταν έχεις παραγωγή από τη μία και κατανάλωση από την άλλη, βάζεις από τη μία για να έχεις από την άλλη», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

 
Top