Της Δήμητρας Πανανού

Ο δικηγόρος του οδηγού ταξί που κατηγορεί τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά ότι τον βίασε μιλάει στο real.gr για τα επιχειρήματα του πελάτη του απέναντι στον ισχυρισμό του ηθοποιού που αρνείται τις κατηγορίες.

Μήνυμα μέσω του δικηγόρου του, Πάνου Παναγιωτόπουλου, στέλνει ο οδηγός ταξί που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά. Λίγες μέρες μετά την κατάθεσή του στο δικαστήριο, που διεξήχθη σε κλίμα έντασης, ο νεαρός άντρας αναμένει με αγωνία τη συνέχιση της δίκης, στις 10 Δεκεμβρίου, αλλά και την καταδίκη του κατηγορουμένου.

«Ο εντολέας μου, οδηγός ταξί, είναι το τραγικό θύμα μιας βαρύτατης εγκληματικής πράξης, που διεπράχθη από τον κατηγορούμενο, αφού πρώτα σχεδιάστηκε από τον δράστη. Ο βιασμός και η βάναυση σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, που υπέστη, του έχουν καταστρέψει την ζωή. O βιασμός δεν σκοτώνει τον άνθρωπο, αλλά δολοφονεί την ανθρώπινη ψυχή! Το θύμα ζητάει από το δικαστήριο να αποδώσει δικαιοσύνη, αφού πρώτα εξετάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια των πραγματικών γεγονότων, που συνέβησαν το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου 2018. Η έκθεση του ιατροδικαστή αποτελεί το σημείο εκκίνησης της δικαστικής έρευνας και δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις. Βιασμός υπήρξε, ναρκωτικές και παραισθησιογόνες ουσίες, που χρησιμοποιούνται σε τέτοιες εγκληματικές πράξεις, έχουν κατασχεθεί στα πράγματα του κατηγορουμένου, ενώ τα κίνητρά του είναι φανερά από την όλη προετοιμασία που έκανε», δηλώνει ο δικηγόρος του νεαρού ταξιτζή, Πάνος Παναγιωτόπουλος. Και συνεχίζει: «Περιμένουμε τη συνέχεια και την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας και έχουμε την βεβαιότητα ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, σε μια υπόθεση, που δικαιολογημένα συγκλόνισε το Πανελλήνιο».

Η δίκη ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα με την κατάθεση του θύματος, που περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τη διαδρομή εκείνο το απόγευμα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ξεσπούσαν σε κλάματα είτε εκείνος είτε η μητέρα του, η οποία καθόταν στο ακροατήριο. Ο νεαρός ηθοποιός που αρνήθηκε την πράξη που του αποδίδεται άκουγε τον μάρτυρα, συχνά γελώντας ειρωνικά, ενώ κρατούσε σημειώσεις προκειμένου να απαντήσει όταν έρθει η σειρά του.

Σημειώνεται ότι η πλευρά του νεαρού ηθοποιού, μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Ταουξή, προσκόμισε στο δικαστήριο έκθεση πραγματογνώμονα, σύμφωνα με την οποία δεν υπήρξε η παραμικρή επαφή που να στοιχειοθετεί τη διάπραξη του εγκλήματος του βιασμού. Η πολυσέλιδη σχετική έκθεση, που παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου, όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Realnews συντάχθηκε από το πλέον εξειδικευμένο κέντρο στην Ελλάδα σε θέματα ανάλυσης DNA και τοξικολογίας. Σ’ αυτή ελήφθησαν υπόψη και εξετάστηκαν επιμελώς όλα τα επιστημονικά δεδομένα που περιλαμβάνονται στο φάκελο της δικογραφίας για την υπόθεση. Από την επεξεργασία τους οι ειδικοί κατέληξαν ότι «δεν προκύπτουν από πουθενά οι πράξεις που περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο».

Πηγή: Real.gr

 
Top