Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Οι Χούτι της Υεμένης δεν χαμπαριάζουν κανέναν!

Σημείωνε προφητικά η Ιωάννα Υψηλάντη, στις 3 Φλεβάρη 2024:
 Οι Χούτι είναι τύποι πνευματικοί, με μπαλάκια-πλανήτες! Εδώ να σε δω μίστερ Αλτσχάιμερ!

Έτσι φθάσαμε να δούμε το στολίδι της πολεμικής μηχανής των ΗΠΑ, το "αβύθιστο", το "αόρατο" πυρηνικό αεροπλανοφόρο "Αϊζενχάουερ" να γίνεται στόχος "παιχνιδάκι" για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Υεμένης, της πιο φτωχής χώρας του πλανήτη!

Abdul-Malik Al-Houthi: «Η επίθεση στο αεροπλανοφόρο ήταν απάντηση στους βομβαρδισμούς της Υεμένης και στην «καταπίεση του Παλαιστινιακού λαού!»
«[...] Μία από τις πιο εντυπωσιακές και σημαντικές επιχειρήσεις αυτή την εβδομάδα ήταν η στόχευση του αμερικανικού αεροπλανοφόρου "Αϊζενχάουερ" δύο φορές στη βόρεια Ερυθρά Θάλασσα μέσα σε 24 ώρες.
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Αϊζενχάουερ"  στοχοποιήθηκε από 7 φτερωτούς πυραύλους και 4 UAV.
Το αεροπλανοφόρο υποχώρησε από τη βόρεια Ερυθρά Θάλασσα μετά τον φόβο μήπως γίνει ξανά στόχος των ενόπλων μας δυνάμεων.
Το "Αϊζενχάουερ" βρισκόταν 400 χλμ. από τα παράκτια σύνορα της Υεμένης όταν στοχοποιήθηκε και στη συνέχεια απομακρύνθηκε περίπου 880 χλμ. βορειοδυτικά της Τζέντα.
Η επιχείρηση χτυπήματος του αεροπλανοφόρου "Αϊζενχάουερ" ήταν επιτυχής...
Οι Αμερικανοί προσπάθησαν ν' αρνηθούν ότι είχαν στοχοποιηθεί κι αυτό οφειλόταν στην αμηχανία, την αίσθηση της ήττας και την απώλεια κύρους.
Οι Αμερικανοί θέλουν να διατηρήσουν την επιρροή και το κύρος τους μεταξύ των χωρών της περιοχής και οι επιχειρήσεις μας επηρεάζουν αυτή την επιρροή...
Τα γεγονότα θα βγουν στην επιφάνεια, ακόμα κι αν οι Αμερικανοί προσπαθήσουν να αρνηθούν τις επιχειρήσεις στόχευσης, και οι μελλοντικές επιθέσεις θα είναι πιο αποτελεσματικές [...]
»

Κι επειδή μας περνάει για αμερικανάκια ο θείος Σαμ, νομίζοντας ότι είμαστε όλοι σαν το υπαλληλικό του ελληνόφωνο πολιτικό προσωπικό (όλα τα Νατοϊκά αριστερά και δεξιά ελληνόφωνα κόμματα), ο διοικητής του αμερικανικού αεροπλανοφόρου "Αϊζενχάουερ", στην προσπάθεια διάψευσης του κτυπήματος, αποφάσισε να μας ταϊσει σανό μια φωτογραφία που τραβήχτηκε και είχε δημοσιευτεί πριν περίπου 3 μήνες (τον Μάρτη).

Επισήμως το "αόρατο" αεροπλανοφόρο αποσύρθηκε προγραμματισμένα για "να ξεκουραστεί το προσωπικό"... Εδώ η μεγάλη ευκαιρία για Κούλη-Δένδια... να εγγυηθούν πως στη Σούδα δεν θα διαρρεύσει τίποτα και μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές (οι Αμερικανοί προτιμούν Σαουδική Αραβία, ή Αίγυπτο για τις επισκευές), να ρε γαμώτο... να βγάλουν κανένα φράγκο τα κορίτσια με τους ναύτες του αεροπλανοφόρου...

Η ψωροκώσταινα πλύστρα του ΝΑΤΟ, πλήρωσε τα "παλικάρια" που πήγαν και γύρισαν πριν τα καταπιεί η Ερυθρά Θάλλασα; Προς Μισθοφόρους φρεγάτας «Ύδρα»... δουλικό προσωπικό των σιωναζί παδιών του Σατανά!

«Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας»! Τίποτα δεν άλλαξε από το 1945... Η ντροπή να είσαι "Έλληνας"... Φονιάδες των λαών... Κάτω τα βρωμόχερά σας από τον λαό της Υεμένης!

Σχετικό για το ρόλο της αποικίας "Ελλαδιστάν", του πολιτικού υπηρετικού προσωπικού, με δεξιό ή αριστερό προφίλ, χυδαίοι λακέδες των ιμπεριαλιστών 24 Φλεβάρη 2023: "Ελλάδα 2015-2023"... ένοχη εγκλημάτων πολέμου & Γενοκτονίας!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top