Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ειδησιογραφία και "ειρήνευση"...

"Ένα σχέδιο ειρήνευσης στη Γάζα που χωρίζεται σε τρεις φάσεις
παρουσίασε σε ομιλία του στον Λευκό Οίκο ο Τζο Μπάιντεν..."
Σύμφωνα με την αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία
της Νατοϊκής αριστεράς και της Νατοϊκής δεξιάς...

Φυσικά, δεν απουσιάζει από το προσκλητήριο το ελληνόφωνο υπουργείο Εξωτερικών της αποικίας, ενώ πραγματοποιεί κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το ναζιστικό σιωνιστικό κατοχικό καθεστώς στην Παλαιστίνη: "Πλήρης στήριξη στο σχέδιο Μπάιντεν για Γάζα..."

Κι ενώ οι περισπούδαστοι "αναλυτές" και δημοσιογραφικές τσούλες ταΐζουν τίτλους και παραμύθια, από τα τηλεπαράθυρα με τα μόνιμα στασίδια, κανένας δεν επισημαίνει -γνωρίζουν και ψεύδονται σε διατεταγμένη Υπηρεσία-, πως δεν πρόκειται για σχέδιο ειρήνευσης, αλλά εξόντωσης της Παλαιστινιακής Αντίστασης.

Η "συμφωνία ειρήνης (;)"
Ο Μπάιντεν, σε συμφωνία με το ισραήλ (με πλήρη γνώση το ) προτείνει μια συμφωνία δομημένη σε τρεις φάσεις:
1. Έξι εβδομάδες εκεχειρία, τέλος των μαχών, αποχώρηση του ισραηλινού στρατού από τα κατοικημένα μέρη της Γάζας, παράδοση των περισσότερων ομήρων (αιχμαλώτων πολέμου) από την Παλαιστινιακή Αντίσταση.
2. Διαρκής ειρήνευση, οριστική παράδοση όλων των "ομήρων" και πλήρης ισραηλινή αποχώρηση με μια "διαδικασία διαλόγου και συζητήσεων των λεπτομερειών".
3. Ανοικοδόμηση της Γάζας, πάντα με "διαδικασία διαλόγου και συζητήσεων των λεπτομερειών".

Τόσο η Αίγυπτος του δικτάτορα Σίσι
(Να μην ξεχνάμε το στρατιωτικό πραξικόπημα, τη χούντα της 12ης Αυγούστου 2012), όσο κι η ισραηλινή κυβέρνηση έχουν κάνει γνωστό ότι δεν σκοπεύουν να αφήσουν την άσκηση κυβέρνησης της Γάζας στη Χαμάς (εκλεγμένη πανηγυρικά το 2006 από εκλογικές διαδικασίες του ίδιου του δωσίλογου Αμπάς).
Αυτό δημιουργεί ένα "μικρό" πρόβλημα;
Η Χαμάς κέρδισε τις εκλογές ως πολιτικό κόμμα (διατηρεί κι έχει αυξήσει σημαντικά την εμπιστοσύνη του Παλαιστινιακού λαού). Αυτό συνεπάγεται ότι η Χαμάς πρέπει να αποδεχθεί μια "συμφωνία" που προβλέπει την ακύρωσή της.
Ο στόχος του ναζιστικού καθεστώτος των βρεφοκτόνων είναι να αναγκάσει τη Χαμάς να "απορρίψει τη συμφωνία" και με την συνεισφορά της αργυρώνητης δημοσιογραφικής και πολιτικής πορνείας της "πολιτισμένης" δύσης, να παρουσιάσει την απονομιμοποιήση του κυβερνητικού ελέγχου της Γάζας.
Η Χαμάς, σε μια εξαιρετική πολιτική κίνηση, αποδέχθηκε τη συμφωνία που προέβλεπε την ακύρωσή της από τη Γάζα, αλλά στην απάντησή της μίλησε για την "οριστική" κατάπαυση του πολέμου κι επέστρεψε πίσω την "καυτή πατάτα" στο Τελ Αβίβ.
Εδώ γινόμαστε μάρτυρες ενός σουρεαλιστικού μπαλέτου σιωναζί: η κυβέρνηση αποδέχεται τη συμφωνία, αλλά ορισμένοι υπουργοί λένε ότι δεν θα τη δεχτούν ποτέ, μερικά κόμματα της πλειοψηφίας λένε ακόμη ότι δεν θα δεχτούν ποτέ μια συμφωνία και τέλος ο Νετανιάχου λέει ότι ποτέ δεν μίλησε για ειρήνη, αλλά μόνο για μια προσωρινή εκεχειρία έως ότου απελευθερωθούν οι Ισραηλινοί όμηροι.
Έτσι, ενώ η Χαμάς δείχνει δύναμη, σοβαρότητα και ξεφεύγει από την παγίδα που έχει στήσει το αμερικανοσιωνιστικό σύστημα Μπάιντεν, αναγκάζει όλους τους ξεβράκωτους να βγάλουν τον "ειρηνευτικό φερετζέ" και να ζητούν από την Παλαιστινιακή Αντίσταση να ξεβρακωθεί η ίδια.
Όμως, τώρα η Παλαιστινιακή Αντίσταση δεν έχει δωσίλογους "Αμπάς", έχει πολιτικό κύρος και δεν πέφτει σε παγίδες!

Τι περιλαμβάνει το "ειρηνευτικό" σχέδιο των φονιάδων των λαών, για τη διάσωση του σιωναζιστικού καθεστώτος των βρεφοκτόνων και τον "καλλωπισμό" της ήττας του πιο δειλού στρατού στη Γάζα;

Γιατί θα πρέπει να συμφωνήσει η Χαμάς και το σύνολο της Παλαιστινιακής Αντίστασης σε μια "κατάπαυση του πυρός" και να επιστρέψει όλους τους "ομήρους" (αιχμάλωτοι πολέμου είναι κι όχι όμηροι) και τι περιλαμβάνει το "σχέδιο ειρήνευσης":

ισραήλ (με πλήρη γνώση το ): «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε πόλεμο μαζί σας»
Χαμάς: «Ναι, έτσι είναι. Μπορείς να σταματήσεις να σκοτώνεις τους ανθρώπους μας μέσα στις προσφυγικές σκηνές των καταυλισμών;»
ισραήλ: «Όχι! Όμως, μπορώ να σας προσφέρω μόνο ένα μικρό προσωρινό διάλειμμα. Αλλά ,πρέπει να μου παραδώσετε όλη την πολιτική επιρροή που έχετε αυτή τη στιγμή»
Χαμάς: «Λοιπόν, σας δίνω όλους τους αιχμαλώτους (
ομήρους για την "πολιτισμένη" δύση) και μου κάνετε... άλλη μια Γενοκτονία;»
Ισραήλ: «Ακριβώς»!

Αυτό είναι το "ειρηνευτικό" σχέδιο των αμερικανοσιωνιστών κι αναζητούν ηλίθιους να το αποδεχτούν!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top