«Αυτή είναι η τελευταία γενική συνέλευση που γίνεται πριν από τις εθνικές εκλογές οι οποίες προσδιορίζονται για την άνοιξη του 2023» είπε χαμογελώντας και αρκετά χαλαρός ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνοντας χθες βράδυ τη συζήτησή του με τον πρόεδρο του ΣΕΒ Δημήτρη Παπαλεξόπουλο κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων.

Δεύτερος χρησμός σε δύο μέρες

Κάποιοι θα μπορούσαν να πουν πως πρόκειται για μια ακόμα διάψευση του πρωθυπουργού στα σενάρια των πρόωρων εκλογών αλλά κάποιοι άλλοι είναι βέβαιο ότι εκλαμβάνουν ως έναν ακόμα χρησμό του κ. Μητσοτάκη αυτή την αποστροφή του λόγου του για το θέμα των εκλογών.

Και μάλιστα πρόκειται για το δεύτερο «χρησμό» τις τελευταίες δύο μέρες. Εκτός από τα όσα είπε  κ. Μητσοτάκη, τα όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην ΕΡΤ περισσότερο τροφοδότησαν παρά έκλεισαν τα σενάρια των πρόωρων εκλογών που έχουν για τα καλά φουντώσει. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός ανέφερε στην ΕΡΤ: «Πάντα μπορεί να συντρέχουν κάποιοι λόγοι για πρόωρες εκλογές και να υπάρχουν πολύ περισσότεροι λόγοι γιατί να μην πάει κανείς σε πρόωρες εκλογές».


 
Top