Τις ζωές τους ένωσαν στην Τζια δυο στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ίδιο φυσικά να είναι εκεί και να τους εύχεται. 

Ο λόγος για τους Κύρα Κάπη και Χρήστο Ζωγράφο που παντρεύτηκαν στην Τζια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανεβάζει και σχετικό στόρι στο instagram. Μεταξύ των κουμπάρων ήταν και η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

Ο πρωθυπουργός στον γάμο συνοδεύονταν από τη σύζυγό του Μαρέβα και τα δύο τους παιδιά Σοφία και Κωνσταντίνο.Παρόντες ακόμη ήταν ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο Γιάννης Βλαστάρης, ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ο βουλευτής Τάσος Χατζηβασιλείου, ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο γενικός διευθυντής και πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος, ο Θανάσης Νέζης, η Αριστοτελία Πελώνη, ο Γιάννης Πευκιανάκης και ο γγ του ΕΛΚ, Θανάσης Μπακόλας.
 
Top