Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος προτρέπει τους νέους να δουν τη ζωή τους ολιστικά και να μην εστιάζουν στα χρήματα, παρά την οικονομική άνεση της οικογένειάς του, έλαβε ενίσχυση 8.500 ευρώ ως αγρότης!

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της Documento, έκανε αίτηση και ενισχύθηκε οικονομικά από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εγγυήσεων (ΕΓΤΕ) και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ), για τα έτη 2020 και 2021, με το ποσό των 8.500 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ενίσχυση που έλαβε ο πρωθυπουργός είναι καθ’ όλα νόμιμη. Ωστόσο, προκύπτουν ερωτήματα για το πόσο ηθική είναι αυτή η κίνηση, την ώρα που τα ελληνικά νοικοκυριά έχουν τσακιστεί από το κύμα της ακρίβειας και των ανατιμήσεων. Είχε άραγε τόση ανάγκη αυτό το ποσό ο πρωθυπουργός;

Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης έλαβε αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ το 2019 για τις ζημιές που είχαν υποστεί ελαιόδεντρα σε κτήματά του, μετά από πλημμύρες.

Η εφημερίδα Documento δημοσιεύει αυτό το Σάββατο όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν την οικονομική ενίσχυση που έλαβε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: newsbreak.gr


 
Top