Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της «Happy Day» ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η κατά 40 χρόνια νεώτερη του τραγουδίστρια, Κατερίνα Λιόλιου είναι ζευγάρι.

«Τον έχουν δει τον τελευταίο μήνα πολύ διαχυτικό, πολύ ζεστό με την Κατερίνα Λιόλιου. Δεν ξέραμε ότι είναι μαζί, μέχρι που άρχισαν να κυκλοφορούν δίχως να κρύβουν αυτό που νιώθουν» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η 26χρονη τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη επιβεβαίωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram ότι βρίσκεται στο Ντουμπάι, χωρίς να αποκαλύψει ωστόσο την παρέα της.

Η ίδια κοινοποίησε instastories, όπου φαίνεται να διασκεδάζει σε νυχτερινή της έξοδο στο πoλυτελές Nammos Dubai, να παίρνει το πρωινό της στο ξενοδοχείο και να περπατά ξυπόλυτη στην άμμο, στη φημισμένη Red Sand Desert.

Δυο απορίες:

  • Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν δηλώνει χρεοκοπημένος πρώην εκδότης; Ξαφνικά έχει οικονομική άνεση για πολυτελείς διακοπές στο πανάκριβο Ντουμπάι;
  • Δεν είναι σε εφαρμογή αυτή την περίοδο το lockdown και η απαγόρευση μετακινήσεων; Με ποια εξαίρεση ταξίδεψε για τις ...διακοπές του στο εξωτερικό το ζευγάρι;
Ο ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ
 
Top