Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ 2007 ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΝΑ ΠΕΙ "ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΕΜΟ"...ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ!

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ... Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ!

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ  ΤΩΝ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΝ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ -ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΝΟ  ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ 2019 ΥΠΕΡ ΦΙΛΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.

ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ-ΑΝΕΜΟΥ ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ(!!!) ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΚΛΑΒΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ!

ΒΕΒΑΙΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ... ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΝΤΥΠΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΤΑΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ...

ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΤΗΤΑΣ ΤΟΥ  ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟ-ΠΟ ΟΠΩΣ ΟΙ κκ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ-ΑΝΕΜΟΥ:


 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΡΟΣ:

1.Γραφείο κ.κ. Πρωθυπουργού

2 κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη,

3.κ. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου,

4.Γ.Γ Αντεγκληματικής Πολιτικής,

5.Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων Ελληνικής Αστυνομίας

6..ΜΜΕ

Ο γνωστός σε όλους κ. Σπυρίδων Σκλάβος γνωστός και ως  Στρατηγός- άνεμος ενώ είναι αναρμόδιος ,παρεμβαίνει στη διοίκηση του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού  και στέλνει ΠΑΡΑΝΟΜΑ έγγραφα γελοιοποιώντας όχι μόνο τον εαυτό αλλά και ολόκληρη την υπηρεσία της εξωτερικής φρουράς.

Πιο συγκεκριμένα στέλνει έγγραφα ώστε οι υπάλληλοι της εξωτερικής φρουράς να συμπληρώνουν συγκεκριμένο έντυπο αδείας το οποίο είναι παράνομο!!!!

Σύμφωνα με το νόμο υπεύθυνη για τις άδειες είναι  η Διευθύντρια του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού και μόνο!!! 

Ακόμη το έγγραφο αυτό πλην της γελοιότητας του, παραπέμπει και σε φακέλωμα της επταετίας που μάλλον νοσταλγεί ο συγκεκριμένος στρατηγός της συμφοράς...

Επίσης συνεχώς παρεμβαίνει στο έργο της Διοίκησης  και της Διεύθυνσης του ΤΕΦΚΚ  Κορυδαλλού και ζητάει επιτακτικά σαν Στρατηγός(τρομάρα του) να γίνουν πράγματα χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα και δικαιοδοσία, εκτίθοντας τους πολιτικούς προϊσταμένους του αλλά και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ που γελοιοποιεί με τις ενέργειες και παραλείψεις του !!!

Εδώ έφτασε  στο σημείο να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ  να μην απομακρυνθεί από την Γραμματεία της εξωτερικής φρουράς Κορυδαλλού,  ο Φίλος του συνδικαλιστής Στιβακτακης Γεώργιος ο οποίος αφενός έχει  εμπλακεί στην υπεξαίρεση του εκλογικού επιδόματος 2019 και έχει τιμωρηθεί με το παράπτωμα της απείθειας ενώ έχει βγει αδικαιολογήτως απών από την υπηρεσία!!!

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι ο κ. Σπύρος Σκλάβος  ΑΠΑΙΤΗΣΕ από τη Διοίκηση του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού. ο φίλος του Γ. Στιβακτάκης να μην ξανά κάνει  διατεταγμένη Υπηρεσία αλλά να λαμβάνει  παράνομα το επικίνδυνο και ανθυγιεινό επίδομα καθώς και να μην τιμωρηθεί που δεν προσέρχεται  ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ στην υπηρεσία!!!

Μάλιστα σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί και η λειτουργία του παρανόμου κυλικείου εντός της εξωτερικής φρουράς Κορυδαλλού που λειτουργεί ΧΩΡΙΣ ταμειακή μηχανή, ΧΩΡΙΣ έγκριση του υγειονομικού, ΧΩΡΙΣ να υπάρχει αναρτημένος τιμοκατάλογος των προϊόντων που πωλεί καθώς και αυτό το κυλικείο λειτουργείται από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ..

Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε ότι τα ΜΑΥΡΑ έσοδα του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ κυλικείου ήταν ένας λόγος που ο υπόδικος τέως διοικητής  του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού , Βασίλης Γκόνος  είχε συμμαχήσει ΣΤΕΝΑ μαζί με το λαμόγιο συνδικαλιστή που καλύπτει μέχρι και σήμερα ο στρατηγός-άνεμος...

Άλλωστε και ο υπόδικος Βασίλης Γκόνος ήταν επιλογή του κύριου. Σκλάβου...

Ευχόμαστε να μην έχει σχέση και με το ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ...ο κύριος Σκλάβος όπως έχει με τον Γκόνο και τον Στιβακτάκη...

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο κύριος Σκλάβος  ψευδώς διαδίδει δεξιά και αριστερά ότι οι αναρρωτικές των εξωτερικών Φρουρών του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού είναι ψεύτικες!!! Μάλλον μπερδεύει τις παρανομίες του και των φίλων με τα χιλιάδες ρεπό που οφείλονται στο καταπονημένο προσωπικό της εξωτερικής φρουράς..

Επίσης ξεχνάει ότι η πλειοψηφία των συνάδελφων είναι πάνω από 45 ετών και εργάζονται επί είκοσι χρόνια συνεχώς με χιλιάδες οφειλόμενα ρεπό και δεν είναι εξαφανισμένοι όπως το λαμόγιο συνδικαλιστή που καλύπτει με νύχια και με δόντια...

Αυτό όμως που είναι απορίας άξιο είναι ότι οι κ.κ.Νικολάου, Οικονόμου  καθώς και ο ίδιος ο Υπουργός ότι  είναι ενήμεροι για τις παρανομίες και γελοιότητες  του εν λόγω "κυρίου" και δεν έχουν κάνει τίποτα για αυτό μέχρι σήμερα...

Θα έπρεπε να έχουν πει  στον άνθρωπο αυτό ότι οι αρμοδιότητες του είναι αποκλειστικά και μόνο για θέματα Ασφαλείας...και όχι να καλύπτει παρανομίες και αθλιότητες που πλήττουν το κύρος της υπηρεσίας αλλά και των πολιτικών του προιστάμενων...

Δεν γνωρίζουμε αν αρκεί μόνο η ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ του αλλά σίγουρα θα είναι μια καλή αρχή...

Εμείς οι καταγγέλοντες εξωτερικοί Φρουροί του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού είμαστε στη διάθεσή του ώστε να του μάθουμε ποια είναι τα καθήκοντα του αλλά θα ενημερώσουμε και τις εισαγγελικές αρχές διότι το πράγμα έχει παραγίνει...

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 15/12/2020

ΠΗΓΗ

 
Top