Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του με μία σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε ένας άνδρας στο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας Καλυβίων.

Το περιστατικό κατεγράφη στις 9.00 το πρωί της Τετάρτης. Πρόκειται για υπάλληλο του Κέντρου Υγείας.

Το ενδεχόμενο αυτοκτονίας που προς στιγμήν εξετάστηκε έχει αποκλειστεί δεδομένου ότι δεν βρέθηκε όπλο μέσα στο όχημα. Ο άνδρας είχε βληθεί από πυροβόλο όπλο.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί εντοπίστηκε νεκρός εντός του υπογείου χώρου στάθμευσης του Κέντρου Υγείας και μέσα στο αυτοκίνητό του, ένας 60χρονος εργαζόμενος του Κέντρου Υγείας και κλήθηκε η Αστυνομία. Αρχικά πήγε κλιμάκιο του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος καθώς οι συνάδελφοί του νόμιζαν ότι ήταν αιφνίδιος θάνατος, σύντομα όμως έγινε αντιληπτό πως ο 60χρονος έφερε τραύματα από πυροβολισμούς στο κεφάλι.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που πραγματοποιούν έρευνα και αυτοψία στον χώρο, κατά την διάρκεια της οποίας εντόπισαν έξω από το αυτοκίνητο κάλυκες πυροβόλου όπλου, καθώς όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης ή οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στον 60χρονο και τον περίμεναν να πάει στην εργασία του για να τον δολοφονήσουν.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με λήψη καταθέσεων και αναζητούνται τυχόν βιντεοληπτικά υλικά σε μία προσπάθεια να μπορέσουν οι αστυνομικοί να διαπιστώσουν κίνητρα και δράστη ή δράστες αυτής της εν ψυχρώ εκτέλεσης.
 
Top