Κάνοντας νέα επίθεση, ο  Γιώργος Τράγκας ισχυρίστηκε ότι το εμβόλιο του κορωνοϊού που θα έρθει στη χώρα μας έχει σοβαρές παρενέργειες, ενώ άφησε αιχμές για το πρωθυπουργικό ζεύγος και άφησε να εννοηθεί ότι  δεν θα κάνει το εμβόλιο της Pfizer, αλλά θα εμβολιαστεί με….νερό. 

Δείτε όσα έγραψε στο περιοδικό Crash:

«Ομολογώ ότι δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει με το εμβόλιο της Pfizer. Ο CEO της εταιρείας, ο κύριος Αλβέρτος Μπουρλά δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο για να μην πάρει την θέση κάποιου άλλου! Ούτε ένα εμβόλιο (τόσο αποτελεσματικό και τόσο ασφαλές) δεν θέλει να διαθέσει για τον εαυτό του. Ούτε φυσικά για τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας του!!!

Η πρώτη νοσηλεύτρια που έκανε το εμβόλιο της Pfizer παρουσίασε έντονα αλλεργικά συμπτώματα. Όπως ανακοινώνει ο ένας οργανισμός μετά τον άλλον, αυτή η συμπαραγωγή του εμβολίου από την Pfizer και την BioNTech μπορεί να έχει παρενέργειες από αλλεργίες, εξανθήματα, «καντήλια» δηλαδή, μέχρι παράλυση του προσωπικού ή άλλες σοβαρότερες παθήσεις.

Δεν ξέρω πόσοι κυβερνητικοί θα κάνουν σε δημόσια θέα το φοβερό αυτό εμβόλιο της Pfizer/BioNTech, αλλά έχω την αίσθηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει εμβόλιο Σουρωτή και η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη εμβόλιο της εταιρείας Βίκος. Επίσης θεωρείται βέβαιο ότι ο Βασίλης Κικίλιας θα κάνει το εμβόλιο της εταιρείας Κορπή, και ο κύριος Κοντοζαμάνης θα δηλώσει αδιαθεσία! Ουδείς γνωρίζει τι εμβόλιο θα κάνει.

Οι ποσότητες των αγνώστων εμβολίων θα καταλήξουν σε επτά αποθήκες-ψυγεία πριν διανεμηθούν σε εμβολιαστικά κέντρα. Θα αποθηκευτούν σε καταψύκτες τους οποίους θα φρουρούν στρατιώτες και χιλιάδες αστυνομικοί. Όλο αυτό ανήκει σε ταινία επιστημονικής φαντασίας».

 
Top