Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Συγκλονιστικές στιγμές στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Πριν από λίγο στο...

Ναό του Σταυρού του Σωτήρος της Αδούλωτης κι Αδέσποτης Δαμασκού... η γέννηση του Θεανθρώπου!

Στις φάτνες των πόλεων της καρδιάς του παπισμού, οι μάγοι φέρνουν στο Θεάνθρωπο μάσκες, αντισηπτικά και το θεϊκό εμβόλιο της Pfizer...
Ο Θεός πέθανε οριστικά για τις υποταγμένες χριστιανικές εκκλησίες στους τραπεζίτες... κι οι υποταγμένοι ιεράρχες και κληρικοί, αν ακόμη έχουν ελάχιστη πίστη... ας επιλέξουν το μοναχισμό, με την ελπίδα να συγχωρεθούν τα εγκλήματά τους... η υποταγή τους στην πολιτική του υπερεθνικού κεφαλαίου, του "θεραπευτικού καπιταλισμού"!

Όταν στη δύση οι τρεις μάγοι φέρνουν δώρα στο θεϊκό βρέφος αντισηπτικά, μάσκες και το εμβόλιο της πολυεθνικής φαρμακοβιομηχανίας συμφερόντων Μπιλ Γκέιτς... στη Δαμασκό γιορτάζουν απόψε Χριστούγεννα!

Αυτό είναι το εικονοστάσι στα σπίτια των Ελληνορθοδόξων της Συρίας!

Όταν στη δύση με στρατιωτικούς νόμους επιβάλουν απαγορεύσεις κυκλοφορίας, ή τη γέννηση του Χριστού... υπάρχουν κι αυτοί που Αντιστέκονται!

Ο Βαρθολομαίος, ο Ιερώνυμος κι ο πάπας, η ενότητά τους και η στήριξη νεοναζιστικών καθεστώτων με σχισματικές εκκλησίες, εργαλεία του πολυεθνικού κεφαλαίου, όπως αυτή της Ουκρανίας, ή το μίσος τους προς το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αντιοχείας... σήμερα ενταφίασαν τον Θεάνθρωπο και εισήλθαν στις μαύρες σελίδες του Χριστιανισμού...


* Εκεί τα Χριστούγεννα δεν είναι αργία, αλλά "Εθνική Γιορτή"!

 

 
Top