Ο 88χρονος Μιχάλης Γιοβανίδης, ο φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων ήταν από τους πρώτους που εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» κατά του κορονοϊού...

«Εγώ θέλω να είμαι ο πρώτος!» είχε πει ο κ. Γιοβανίδης που εμβολιάστηκε καταχειροκροτούμενος από τα μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Σε πρωινή δήλωσή του όμως στον Αnt1 και στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, όταν ρωτήθηκε πώς αποφάσισε να εμβολιαστεί, απάντησε… «από βλακεία μου!», παγώνοντας όσους τον άκουγαν.

Βέβαια ο κ. Γιοβανίνης ξεκαθάρισε ότι ήθελε να κάνει το εμβόλιο αλλά εντός του χώρου που τον φιλοξενούσε και όχι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να τον βλέπει όλη η Ελλάδα.

«Με έχουν τρελάνει οι δημοσιογράφοι τώρα», είπε. «Εγώ φοβόμουν την αρρώστια και απλά είπα ναι όταν με ρώτησαν. Δεν ήξερα τι θα επακολουθούσε», πρόσθεσε. «Δεν έχω προς το παρόν καμία παρενέργεια, θα δούμε στην πορεία», είπε.

Ο 88χρονος, με καταγωγή από την Ορεστιάδα, στα νιάτα του υπήρξε αγρότης και απέκτησε μία κόρη. Τα τελευταία χρόνια ζει σε οίκο ευγηρίας των Μελισσίων και όπως είπε έκανε πλάκα με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια. «Μέχρι και ο υπουργός, ο κύριος Κικίλιας, ήρθε στο αυτοκίνητο μέσα. Με κέρασε πορτοκαλάδα. Μου είπε να πιω ουίσκι αν θέλω, είπα όχι, πήρα πορτοκαλάδα», είπε και πρόσθεσε ότι του είπε ότι δεν έπρεπε να είναι ΑΕΚ αλλά Παναθηναϊκός.
 
Top