Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

1η Σεπτέμβρη γιορτάζεται στη Ρωσία η «Ημέρα της Γνώσης». Είναι η ημέρα που τα...

παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο.
Στη Μαριούπολη, σε αντίθεση με πολλά άλλα σχολεία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, υπάρχουν οι συνθήκες ασφαλείας για να ανοίξουν ξανά οι πύλες του σχολείου, οι οποίες σχεδόν όλες ανακατασκευάστηκαν το προηγούμενο έτος.
Ο Ιταλός Δημοσιογράφος χωρίς εισαγωγικά, ο Vittorio Nicola Rangeloni, μακριά από την εργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία, επισκέφθηκε ένα νέο σχολείο στη Μαριούπολη και μεταδίδει:
«Φέτος, στην "Ημέρα της Γνώσης", υπάρχει και μια μεγάλη καινοτομία: το σχολείο στη νέα συνοικία Nevsky, που χτίστηκε σε 180 ημέρες από τους εργαζόμενους του Ρωσικού υπουργείου Άμυνας και παραδόθηκε χθες στους δασκάλους.
Είναι ένα φουτουριστικό Δημόσιο Δημοτικό Σχολείο με εργαστήρια κυβερνοχώρου, πληροφορικής, μοντελοποίησης, ιατρικής μεθοδολογίας, χημείας, φυσικής, μαγειρικής, ραπτικής, διάφορα γυμναστήρια και πολλούς άλλους χώρους.
Είναι ένα σχολείο που σε αφήνει άφωνο… και είναι ΔΗΜΟΣΙΟ!
Το επισκέφτηκα χθες, παραμονή των εγκαινίων.
Εδώ είναι μια επισκόπηση!
»

Βέβαια, στην αποικία "Ελλάδα" τα δημόσια σχολεία δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα εκείνα των Ρώσων ιμπεριαλιστών! Έχουμε καλύτερα σχολεία και χωρίς αναπληρωτές σκλάβους ως δασκάλους... Όσο για κτιριακές υποδομές αφήνουμε πίσω τους ιμπεριαλιστές, καθόσον στη "σωστή πλευρά της ιστορίας"! Φυσικά, όπως και στο δικτατορικό καθεστώς Πούτιν, δεν έχουμε λίστες σχολικών -ακόμη και ένα πακέτο χαρτί φωτοτυπικού για κάθε μαθητή-, μιας και οι δάσκαλοι μας -ναι της ΔΟΕ, οι εργατοπατέρες δήθεν εκπαιδευτικοί-, δεν επιβαρύνουν με 100 ευρώ την κάθε οικογένεια, Βέβαια... φροντίζουν τα παιδιά μας και τους φορούσαν 2 φίμωτρα για να τα σώσουν από τον φονικό ιό και έκαναν τα πάντα να τα μπολιάσουν με το πειραματικό φάρμακο των πολυεθνικών, που βάπτισαν "θεϊκό"...

Φέτος... σε πλήρη ανάπτυξη το μάθημα Διεμφυλικής προστασίας του Τρανσεξουαλισμού... εναντίον των ρατσιστών και οι δάσκαλοι μούγκα! Βέβαια, μούγκα κι οι περί πολλού Σύλλογοι γλεςιψίματος, που τους αποκαλούν ακόμη "Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων", ενόψει της νέας ονομασίας "Σύλλογοι Γονέων Α και Γονέων Β"!


✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top