Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Τι τρομερή εποχή...
αυτή όπου ηλίθιοι κυβερνούν τυφλούς»
Ουίλιαμ Σαίξπηρ, "Βασιλιάς Ληρ" (1609)

Οι Ψυχολογικές Επιχειρήσεις Πολέμου (ΨΕΠ) των Αμερικανικών Υπηρεσιών, υποβάλλουν σε διαγνωστικές δοκιμασίες τις πολιτικές τους στις χώρες-αποικίες τους: "Το πείραμα του προτεκτοράτου"!
Για την εφαρμογή γεωπολιτικών αλλαγών δοκιμάζουν, εξετάζουν, κυρίως ανυπότακτους, απρόβλεπτους λαούς με σκοπό την σωστή εξαγωγή συμπερασμάτων για αντιδράσεις, μέσω του ελέγχου καλής λειτουργίας και ευόδωσης των στόχων τους.
Για ακόμη μία φορά επιλέχθηκε η Ελλάδα (βρώμικο ΄89, συγκυβέρνηση δεξιάς - ΚΚΕ-Συνασπισμού, Μνημόνια, κυβερνητική αριστερά με Τσίπρα, Ψυχοαστυνόμευση, μαζική ύπνωση της τυραννίας & ολοκληρωτισμού με τα "υγειονομικά διαβατήρια, την αποδοχή κι ανάληψη προσωπικής ευθύνης μέσω "€μVολιασμού" με ένα "πειραματικό γενετικό σκεύασμα" των Big Pharma, τα θεϊκά, "ηλεκτρονικές" ταυτότητες που δεν τολμούν α δημιουργήσουν πρώτες οι δυτικές χώρες κ.α.).
«Είναι μια επαναστατική στιγμή»... διαβεβαιώνει ο "φιλάνθρωπος" Σόρος. Βιώνουμε την αγάπη αυτών που μας καταστρέφουν!

Οι συνθήκες "ωρίμασαν"... Σωστότερα... εργάστηκαν για να τις "ωριμάσουν" στο εργαστήριο...
Σήμερα... "Το πείραμα του προτεκτοράτου" είχε πρωταγωνιστή στο θέατρο σκιών τον Συριζα. Με ηθοποιούς και κομπάρσους τα ηγετικά του στελέχη και θεατές/φιλάθλους το εκλογικό του σώμα κι όχι μόνον. Μια θεατρική παράσταση, σκηνοθετημένη πέραν του Ατλαντικού, όπου μαριονέτες υποψήφιοι αρχηγοί του Συρίζα έδιναν "χρώμα" στο πείραμα με αντιπαλότητες, κουτσομπολιά, "αριστερές" κι εκσυγχρονιστικές κραυγές. Μάλιστα, σ' αυτό το θέατρο είχε κύριο ρόλο «ἀπὸ μηχανῆς θεός», ο καλός ηθοποιός και καλά προγραμματισμένος "αντιδεξιός αριστερός" Πολάκης, για το "αριστερό άλλοθι" Πολάκης... Ο Τζάμπα μάγκας στο πολιτικό θέατρο σκιών!
Έτσι, σύμφωνα με το σχεδιασμό του "πειράματος" οι δήθεν πλατφόρμες όλων των υποψηφίων ήταν θεατρικά λόγια ενός σεναρίου, με εξαίρεση το "πολιτικό ζώο", τον Στέφανο Τζουμάκα, που ακόμη μια φορά -συμφωνώντας ή διαφωνώντας με τις πολιτικές του-, προσπάθησε να κάνει τη διαφορά σ' ένα δεξιό-Νατοϊκό χώρο. Μια προσπάθεια να θέσει πολιτικά ζητήματα, με αποτέλεσμα να τον εμφανίζουν "γραφικό".
Μάλλον, ο Στέφανος, δεν μπορεί ν' αποδεχθεί πως απέναντί του έχει ηθοποιούς που έχουν διαβάσει πολύ καλά το σενάριο του θείου Σαμ. Ο Τζουμάκας τα λέει, αλλά αυτοί οφείλουν να μην ακούνε: Το σενάριο επιβάλλει να είναι κωφάλαλοι απέναντι στην πολιτική!

Το κατασκευασμένο "αντίπαλο δέος" έκλεισε ως όφειλε την στημένη παράσταση... Η συνεργάτης του Κατρούγκαλου κα. Έφη Αχτσιόγλου: «Εύχομαι στον Στέφανο Κασσελάκη να έχει δύναμη στα νέα του καθήκοντα... Αγώνας, ρήξη, ανατροπή, η ιστορία γράφεται με ανυπακοή... Από αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας. Να ασκήσουμε μαχητική και δομική αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ και να δώσουμε προοπτική και ελπίδα σε αυτούς που μπορούν και αξίζουν να ζήσουν καλύτερα»

Για την κοινή στρατηγική (πολιτική ατζέντα) δεξιάς και αριστεράς... καμία λέξη, καμία "αντιπαράθεση" στις μαριονέτες ηθοποιούς/υποψήφιους! Τυχαίο;

- Αντιμετώπιση του Ρωσικού ιμπεριαλισμού... Στήριξη του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί...
- Νέες πολλές δόσεις πειραματικών ορών Big Pharma...
- Κλιματική αλλαγή, που εσχάτως μετατράπηκε σε κλιματική κρίση...
- "Δικαιώματα" Διεμφυλικών/Τρανσέξουαλ, ΛΟΑΤΚΙ+ κοινοτήτων...
- Πράσινη ανάπτυξη...
Περισσότερη Ευρώπη & ΝΑΤΟ...

Η μαζική ύπνωση της τυραννίας & του ολοκληρωτισμού... ευτυχώς, μόνον στην "πολιτισμένη" δύση!

Η επιβολή κάποιου Κασσελάκη, είναι μια τεράστια ατλαντική επιτυχία, ευόδωση για την συνέχιση του ελέγχου της πολιτικής ζωής στην αποικία.

1). Ο νέος "ηγέτης" ήταν μια ιδανική επιλογή. Ο "Λυτρωτής" για την απαλλαγή από βάσανα, δεινά, συμφορές που βαραίνουν τον χώρο: "αριστερή διακυβέρνηση" με υποταγή στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ!

2). Ο νέος "ηγέτης" δεν έχει "παρελθόν" κι έτσι θα ευοδώσει η επιταγή του Διευθυντηρίου, για τη συγκρότηση μιας "ενιαίας δημοκρατικής παράταξης": Το "Δημοκρατικό Κόμμα", ή "Δημοκρατικό Κόμμα της Αριστεράς" (Βαρουφάκης, Κιναλ/πασοκ κ.α.). Είναι νομοτέλεια, εντολή η δημιουργία της ενιαίας "κεντροαριστεράς", απέναντι στην ενιαία "κεντροδεξιά". Διαδικασίες που θα ενισχυθούν από τις αναμενόμενες νέες εκλογικές επιτυχίες της δεξιάς στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη και την άνοιξη τις λεγόμενες ευρωεκλογές. Άλλωστε, ο θείος Σαμ αποφασίζει πότε θα παραδώσει ο Μητσοτάκης, όπως αποφάσισε την παράδοση στον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη...

3). Ο νέος "ηγέτης" σπάει και τα "ταμπού" της ελληνικής κοινωνίας, τις "Σταλινικές" αναχρονιστικές αντιλήψεις, πως η οικογένεια (άνδρας-γυναίκα-παιδιά) είναι η βάση της σοσιαλιστικής κοινωνίας. Πράγματι η κυβέρνηση Μητσοτάκη υλοποίησε άμεσα όλες τις θεσμικές αλλαγές, που απαιτούσε η ΕΕ, για την προστασία των Διεμφυλικών/Τρανσέξουαλ κοινοτήτων... Σημειώναμε τον Ιούνη του 2023 Ο Μητσοτάκης κέρδισε & τους ΛΟΑΤΚΙ+... Τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ένα ακόμη "όπλο", σύμμαχο για να γίνει εύπεπτη από την ελληνική κοινωνία η πλήρης υλοποίηση των υποχρεώσεων της χώρας απέναντι στο Διευθυντήριο: Ο αυριανός πρωθυπουργός έχει σύζυγο, έχει σκυλάκι και θέλει αποκτήσει παιδί μαζί με τον σύζυγό του, με ενοικίαση μήτρας (με τεκνοθεσία, πληρωμή μιας γυναίκας που έχει οικονομικές ανάγκες, ώστε να κυοφορήσει για 9 μήνες ένα παιδί του Κασσελάκη... με την ονομασία παρένθετη μητέρα κι όχι εξαγορά/εμπόριο)...

Η αργυρώνητη δημοσιογραφία με τη φιλολογία περί εσωτερικών αναταραχών στο Συριζα, διότι η λεγόμενη "αριστερά της εποχής μας" απέκτησε δεξιό αρχηγό... είναι φούμαρα! Σήμερα οι αρχηγοί των κομμάτων δεν λογοδοτούν σε κανένα κομματικό όργανο (Κεντρική Επιτροπή, Πολιτικό ή Εκτελεστικό Γραφείο)... "εκλέγονται" (sic!) από το λαό, είναι ουσιαστικά μονάρχες αφού λογοδοτούν μόνον στον "λαό" που τους "εξέλεξε" με 2 ευρώ η ψήφος. Σημειώναμε... 28 Νοέμβρη 2021: Το παράδοξο της “άμεσης εκλογής” αρχηγού κόμματος από το λαό κι όχι από το κόμμα του... κατασκευάστηκε στα “εργαστήρια” πέραν του Ατλαντικού!). Δεν έχουμε τίτλους τέλους για τον Συριζα, αλλά νίκη των ΗΠΑ...

Για να επιβληθούν οι δικές τους "αξίες" δεν σταματούν σε τίποτα! Σημειώναμε χθες... Συριζα... "Ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα παραμείνει Νατοϊκό κατασκεύασμα!"
«Για τον ιμπεριαλισμό είναι περισσότερο σημαντική η πολιτιστική κατοχή των χωρών, από την στρατιωτική.
Η πολιτιστική κατοχή διαθέτει μεγαλύτερη ελαστικότητα, είναι πιο αποτελεσματική και στοιχίζει λιγότερο.
Το δικό μας καθήκον είναι να απομακρύνουμε τη νοοτροπία της δουλικότητας από το μυαλό μας
»
Thomas Sankara, «Πατρίδα ή Θάνατος! Θα Νικήσουμε!»
Thomas Sankara: "Ευτυχία όλων.. για τον Άνθρωπο"!
 
«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
 Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο»
Edoardo Sanguineti

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top