Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Δεν δημιουργούμε απλώς μια εναλλακτική χορτοφαγία (vegan).
Διαμορφώνουμε το...

ίδιο το μέλλον των τροφίμων!»
Η Διαφήμιση (ρεκλάμα) της Σουηδικής "Revo Foods"

Η είδηση: Τα πρώτα 3D-εκτυπωμένα καπνιστά φιλέτα Vegan Salmon της Revo Foods, φτιαγμένα από φύκια και πρωτεΐνη μπιζελιού!

Από σήμερα ο τρισδιάστατος εκτυπωμένος "σολωμός" θα είναι διαθέσιμος και στα ράφια ορισμένων καταστημάτων της Αυστρίας.
Το πλαστικό κρέας, οι κατσαρίδες, τα έντομα... και το πλαστικό ψάρι μπήκαν στη ζωή των κοινωνιών της "πολιτισμένης" δύσης, για το "καλό του ανθρώπου"!
Το χαρτοφυλάκιο της σουηδικής "Revo Foods" περιλαμβάνει μια εναλλακτική λύση καπνιστού σολωμού με βάση την πρωτεΐνη μπιζελιού, το Revo Gravlax, το Revo Salmon Spread και το Revo Tuna Spread.
Ήδη τα προϊόντα Revo είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 20 χώρες σ' όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.
Μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει εξασφαλίσει συνολική κρατική χρηματοδότηση 7 εκατ. ευρώ.


Να μια καλή δουλειά για εκείνον τον πολιτικό γίγαντα, τον πρώην βολευτή του Γιάνη με ένα ν, ΠΟΥ τώρα περιφέρεται να βρει νέο μαγαζάκι...

Μια μέρα, σύντομα, θα είναι όλα ψεύτικα! Ζήτω η "επιστήμη"!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Χάμπουργκερ με έντομα... για να σωθεί ο πλανήτης από τις φῦσες!


Έρχεται η μπύρα που παράγεται με βοθρολύματα... Η οικολογική σύλληψη!



ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συνθετικό κρέας!

Μετά τις κατσαρίδες, ακρίδες και τα σκουλήκια, μπύρες με βοθρολύματα, συνθετικό κρέας... συνθετικές τροφές για το "καλό του ανθρώπου", σύμφωνα με τη "Μεγάλη Οικογένεια Άνταμς" που κυβερνά τον κόσμο, ιδού και το συνθετικό ψάρι!

Άλλωστε, σύντομα κι η οδηγία απαγόρευσης του ψαρέματος, αφού η μόλυνση της θάλασσας από τα πλαστικά καλαμάκια μας "οδηγεί" σε πλαστικά ψάρια και για τους "μερακλήδες" αποκλειστικά ψάρια ιχθυοκαλλιεργειών...

Ξεπεράστηκε ακόμη κι η Ιωάννα Υψηλάντη:  Θα τρως έντομα και θα σου αρέσουν! Σιχάθηκα την αναισθησία μας!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top