Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«H ιστορία διδάσκει αλλά δεν έχει μαθητές»
Αντόνιο Γκράμσι

Η σκύλα του ναζισμού γεννοβολάει και στην Καναδική βουλή!

Με αφορμή τον Θανάση Αυγερινό και τη διαπίστωσή του "Οι 98χρονοι επιζώντες Ναζί είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου..." (παρακάτω το άρθρο του) ΚΑΙ επειδή ο πόλεμος εναντίον της αμνησίας είναι καθήκον, θυμίζουμε:

"Το σκοτεινό μυστικό του Καναδά" (Canada's Dark Secret)... ένα "ξεχασμένο", εξαφανισμένο αμερικανικό ντοκιμαντέρ του 1997, που είχε αποκαλύψει αποκαλύψει την αλήθεια.
Ο πατέρας του Τζάστιν Τρυντώ, ο Πιέρ Τρυντώ, στη διάρκεια της πρωθυπουργίας του, ήταν συνένοχος στην παροχή ασφαλούς καταφυγίου σε χιλιάδες γνωστούς Ναζί των SS που είχαν «δολοφονήσει Εβραίους με τα χέρια τους».
Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που τεκμηριώνει πώς οι αντικομουνιστές "μετανάστες" από την Ουκρανία και τη Βαλτική έλαβαν αμέσως την καναδική υπηκοότητα με την απλή επίδειξη του τατουάζ των SS. Σας θυμίζει κάτι από τη σημερινή Ουκρανία των Αζόφ;
Η επίδειξη του τατουάζ ήταν η πιστοποίηση ότι ήσουν αντικομουνιστής κι έπρεπε να πάρεις αυτόματα την Καναδική υπηκοότητα.
Μπροστά στο μέτωπο αριστεράς και δεξιάς εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, δεν έφθασε η ώρα να θυμίσουμε ξανά και να ξεσκεπάσουμε τα Νατοϊκά μορμολύκεια στον κόσμο και την Ελλάδα;

Σχετικά από το "ξεχασμένο" ντοκιμαντέρ:

60 Minutes (Feb 2, 1997) - Canada's Dark Secret

Τώρα... φταίνε οι Ρώσοι "ιμπεριαλιστές" κι η "πολιτισμένη" δύση είναι με τη "σωστή πλευρά της ιστορίας";

«Ο Καναδάς θα πρέπει να ψηφίσει υπέρ ενός ψηφίσματος της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ,
που συνέταξε η Ρωσία και καταδικάζει τη εξύμνηση του ναζισμού,
για να ζητήσει πραγματικά συγγνώμη για τη βουλή τους που τιμούν έναν Ουκρανό βετεράνο Ναζί
»

Δήλωση του Ντμίτρι Πολυάνσκι, πρώτου αναπληρωτή μόνιμου αντιπροσώπου της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη

Μετά από το τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο που συγκλονίζει τον Καναδά, με την πρόσκληση Ναζί στη βουλή τους ( 25 Σεπτέμβρη 2023, ΒΙΝΤΕΟ! Η σκύλα του ναζισμού γεννοβολάει και στην Καναδική βουλή!), την παραίτηση του Άντονι Ρότα, προέδρου της Καναδικής βουλής για να προστατευτεί ο Τρυντώ, τις συγνώμες κ.α.π. ο κοκαϊνομανής μικρός φύρερ των ουκροναζί του ΝΑΤΟ, δεν επιλέγει τη σιωπή αλλά προκαλεί!
Τα Ουκρανικά Ταχυδρομεία αφιέρωσαν ένα γραμματόσημο στον πολιτογραφημένο Ουκρανό Καναδό και πρώην μέλος της Μεραρχίας Γαλικίας των ναζιστικών SS, στον οποίο το καναδικό κοινοβούλιο αφιέρωσε ένα χειροκρότημα πριν από λίγες ημέρες.

Σχετικά:

Ιωάννα Υψηλάντη, 29 Σεπτέμβρη 2023, ΒΙΝΤΕΟ! Στην Ουκρανία δεν υπάρχει φασισμός και "μάχεται για τους σωστούς λόγους"!

Θανάσης Αυγερινός, 29 Σεπτέμβρη 2023, Οι 98χρονοι επιζώντες Ναζί είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου...

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top