Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

1η Σεπτέμβρη 2004...

  η "Σφαγή στο Μπεσλάν"!
Στη Βόρεια Οσετία, στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας μια ομάδα Σαλαφιστών τρομοκρατών, οι ίδιοι Νατοϊκοί μισθοφόροι της "αραβικής άνοιξης made in USA" στη Συρία, πήρε όλους τους μαθητές ομήρους.

Οι νεκροί ήταν 333, οι τραυματίες 783 και οι περισσότεροι ήταν παιδιά!
Ή μεγαλύτερη τρομοκρατική ενέργεια σε ευρωπαϊκό έδαφος, μια τρομοκρατική επίθεση που άλλαξε τη Ρωσία για πάντα.
Μετά  τη "Σφαγή στο Μπεσλάν" όλα άλλαξαν και ο αγώνας της Ρωσίας εναντίον της τρομοκρατίας έγινε χωρίς περιορισμούς κι όρους.
Τρεις (3) ημέρες κόλασης χαραγμένες ανεξίτηλα στο μυαλό όλων των κατοίκων της Ρωσίας και θα έπρεπε να είναι στους λαούς όλου του κόσμου, αλλά η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία στις υπηρεσίες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και της αποικίας των ΗΠΑ με την επωνυμία "Ευρωπαϊκή Ένωση"... περί άλλων τυρβάζουν και μας μιλούν για τον Ρωσικό ιμπεριαλισμό!



Γιατί είναι αδύνατο να ξεχάσουμε μια τέτοια βάρβαρη πράξη και όλοι πρέπει να θυμούνται τι συνέβη στο Μπεσλάν.
Όμως, υπάρχουν κι αυτοί που δεν ξεχνούν το Μπεσλάν και δεν συγχωρούν: οι Ελεύθεροι του Κόσμου!
Οι Ελεύθεροι συμμετέχουν στον πόνο του Ρωσικού λαού για τόσες ζωές νέων παιδιών που δολοφονήθηκαν από το κατασκεύασμα της "πολιτισμένης" δύσης", τη λεγόμενη ισλαμική τρομοκρατία που εξαπλώθηκε στον Καύκασο από τους συνήθεις εξαγωγείς της δημοκρατίας.
Οι δράστες αυτής της βαρβαρότητας (οι τρομοκράτες της Τσετσενίας του Μπασάεφ), η σαλαφιστική τρομοκρατία στον Καύκασο ήταν επιχείρηση της CIA σε συνεργασία με τους Σαουδάραβες εμίρηδες που διέδιδαν και χρηματοδότησαν την τρομοκρατία σε μια αντιρωσική υστερία.

Σήμερα ο Ραμζάν Καντίροφ , ο Τσετσένος ηγέτης εξασφαλίζει την ειρήνη κι ασφάλεια, όσο κι αν κραυγάζουν τα δουλικά σκυλιά της δύσης!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top