Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και ο γιατρός Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης και Aντιπεριφερειάρχης Υγείας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Βασίλης Λούρμπας.


Ο Βασίλης Λούρμπας όχι μόνο ήταν εμβολιασμένος με τα εμβόλια COVID-19 τα οποία λειτουργούν ως ρώσικη ρουλέτα για καρκίνο, εγκεφαλικό, έμφραγμα και πάσης φύσεως αναπηρίες σε ποσοστό που αγγίζει το 10% των εμβολιασθέντων και όπως η προέλευση του ιού COVID-19 έχουν ταυτισθεί με την εμμονή του επικεφαλής του WEF-DAVOS να εμβολιάσει τον πληθυσμό της γης στο σύνολό του, αλλά και παρότρυνε τους συμπολίτες του να τα λάβουν.

Το δραματικά αστείο, τυρρανικό αλλά και αποδεικτικό της μαλθακότητας των ανθρώπων εκεί έξω είναι το γεγονός ότι ο Γερμανός ιδρυτής του Klaus Martin Schwab, δεν είναι καν γιατρός αλλά μηχανικός.


O κατά τ΄άλλα άξιος επιστήμονας και δραστήριος πολίτης-όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο ιστότοπος xronos.gr-μιλώντας στο ράδιο Χρόνος 87.5fm μόλις ένα χρόνο πριν σχολιάζε ότι “ο κόσμος της Ροδόπης δεν ανησυχεί πλέον, γιατί η μεγάλη πλειοψηφία περνάει τον covid ως απλή γρίπη κι έχει πέσει πάρα πολύ η θνησιμότητα του ιού. Σε αυτή την κατάσταση έχουν συμβάλλει πρώτον τα εμβόλια, δεύτερον τα καινούργια αντιικά φάρμακα, τρίτον η ανοσία αγέλης γιατί έχει νοσήσει μεγάλο μέρος του πληθυσμού και τέταρτον οι ήπιες παραλλαγές του κορωνοϊού…”

Ένα χρόνο μετά ας δούμε τι συνέβη στον Βασίλη Λούρμπα.


Την τελευταία του πνοή άφησε την Πέμπτη 31 Αυγούστου, πριν λίγες ώρες, ο Βασίλης Λούρμπας. Προηγήθηκε σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Ο αείμνηστος, μέχρι πρότινος πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης, αντιπεριφερειάρχης Υγείας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κι αντιπρόεδρος ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» παρέμεινε μέχρι την τελευταία του πνοή πολυπράγμων, άξιος επιστήμονας, δραστήριος πολίτης.




Συλλυπητήρια ανακοίνωση Νοσοκομείου Κομοτηνής


Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοικήτρια του Νοσοκομείου Κομοτηνής Μάγδα Γιαμουστάρη: «Έφυγε για το αιώνιο ταξίδι, τόσο νωρίς και τόσο ξαφνικά ένας εξαιρετικός, πολύτιμος φίλος και υποστηρικτής του Νοσοκομείου μας, ο Βασίλης Λούρμπας, ιατρός Καρδιολόγος, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης, Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Κομοτηνής. Μαχητής, ασυμβίβαστος, άνθρωπος του καθήκοντος, θαρραλέος και δυναμικός ήταν διαρκώς στο πλευρό μας. Με οδύνη τον αποχαιρετούμε. Η Διοίκηση και σύσσωμο το προσωπικό του Γ.Ν. Κομοτηνής εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του για τη μεγάλη τους απώλεια».

Στο προηγούμενο σχετικό συμβάν>
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η όμορφη 35χρονη φαρμακοποιός Λίνα Σταυριανάκου



Ένας ακόμη ξαφνικός θάνατος. Από τους θανάτους που “αναγκάζουν” και τους μηντιακούς συνδαιτημόνες στη καταγραφή τους χωρίς φυσικά να αναφέρουν ότι πρόκειται για εμβολιασμένα θύματα των εμβολίων COVID-19.


Έτσι με μια ακόμη πολύ άσχημη είδηση ξεκινά η σημερινή μέρα, καθώς σύμφωνα με δημόσια ανακοίνωση του ΠΕΙΦΑΣΥΝ, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν λίγες μέρες η 35χρονη Πειραιώτισσα Φαρμακοποιός Λίνα Σταυριανάκου, κόρη του επίσης Πειραιώτη Φαρμακοποιού Μιχάλη Σταυριανάκου.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του ΠΕΙΦΑΣΥΝ η 35χρονη ακόμα βρισκόταν στην Ιταλία όπου και εργαζόταν σε φαρμακείο.


Ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο.
Μετά από λίγες ώρες και χωρίς να γίνεται γνωστή η αιτία (!) της ξαφνικής αδιαθεσίας της, η 35χρονη φαρμακοποιός απεβίωσε παρά τις προσπάθειες των ιατρών.

Πρόκειται για μια τραγική απώλεια η οποία έχει βυθίσει στο πένθος την κοινότητα των φαρμακοποιών του Πειραιά.

Στην ανάρτηση του ΠΕΙΦΑΣΥΝ στο Facebook δεκάδες είναι τα σχόλια που εκφράζουν τη λύπη και τη συμπαράσταση στην οικογένειά της.

Έτσι απλά.












πηγή

 
Top