Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«ΝΑΤΟ και Ρωσία τη γη ξαναμοιράζουν,
με των λαών το αίμα τα...

σύνορα χαράζουν!»
Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, 17 Νοέμβρη 2022
Νατοϊκά μορμολύκεια... κηρύξατε πόλεμο στον "Ρωσικό ιμπεριαλισμό"... Ρωτήσατε το λαό;

1η Σεπτέμβρη, εκτός από την πρώτη μέρα του φθινοπώρου, είναι και η πρώτη μέρα του σχολείου στη Ρωσία, η «Ημέρα της Γνώσης», όπως και στην Ουκρανία.
Σήμερα, σ' αυτό το βίντεο οι μικροί Ουκρανοί μαθητές μπαίνουν στο σχολείο με τη ναζιστική μουσική «Σκότωσε τον Ρώσο»!
Αυτή είναι η ναζιστική προπαγάνδα με την οποία δηλητηριάζουν την ουκρανική κοινωνία κι είναι επιβολή των Νατοϊκών υπαλλήλων.
Δεν πρόκειται για "ανοχή", ή απλή έγκριση της "πολιτισμένης" Δύσης των ανθρωπόμορφων φονιάδων "ηγετών", αλλά ακόμη περισσότερο ΚΑΙ με την υποστήριξη όλων των κρατών-μελών των μεγάλων «φιλελεύθερων δημοκρατιών».
Η αποικία Ελλάδα, όπου το σύνολο του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος πολεμάει τον Ρωσικό ιμπεριαλισμό, συμμετέχει ενεργά σ' αυτή τη ναζιστική πρόκληση με χρήματα και όπλα που πληρώνει με αίμα ο φορολογούμενος Έλληνας πολίτης.
Τώρα, θα εκπαιδεύσει η δουλική αποικία Ελλαδιστάν και τους πιλότους του ΝατοΪκού κοκαΪνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί!

Το ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα δεν διαφέρει σε ΤΙΠΟΤΑ από τους νεοναζί!

Στις 2 Μάη του 2021... πριν ακόμη την ιμπεριαλιστική εισβολή της Ρωσίας στη "δημοκρατική" Ουκρανία... ήδη είχε εξαγοραστεί το πολιτικό υπηρετικό προσωπικό της μπανανίας Ελλαδιστάν. Τίποτα δεν άλλαξε (απλώς... προστέθηκε και το ΚΚΕ στον αγώνα εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού) και κανένας δεν ντρέπεται: Γιατί δεν πρέπει να ξεχάσουμε την Οδησσό... καμία συγχώρεση στη βρώμικη ελληνόφωνη εμπλοκή!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top