Της Ιωάννας Υψηλάντη
Ο Χίτλερ νεκραναστήθηκε, στην Ουκρανία, στο πρόσωπο του... Ζελέ, που έχει χάσει κάθε αίσθηση της πραγματικότητας, κάνοντας υπερβολική χρήση.
Αυτό το άθλιο φασιστάκι, σύμφωνα με τον "Γκάρντιαν", έστειλε στις χώρες των G7, απόρρητο απολογισμό με περισσότερα από 50 δυτικά εξαρτήματα, σε ιρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται από τη Ρωσία στην Ουκρανία.
Οι δημοσιογράφοι απέκτησαν πρόσβαση σε ένα έγγραφο 47 σελίδων που παρουσιάστηκε τον Αύγουστο από το Υπουργικό Συμβούλιο της Ουκρανίας στις κυβερνήσεις της G7. Λέει ότι τους τελευταίους τρεις μήνες, ο ρωσικός στρατός έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 600 επιθέσεις με drone καμικάζι στην Ουκρανία χρησιμοποιώντας δυτική τεχνολογία. "Μεταξύ των κατασκευαστών [αναγνωρισμένων εξαρτημάτων UAV] είναι εταιρείες με έδρα σε χώρες του συνασπισμού των κυρώσεων: ΗΠΑ, Ελβετία, Ολλανδία, Γερμανία, Καναδά, Ιαπωνία και Πολωνία", δήλωσαν στο Κίεβο.
Και τι προτείνει ο εβραίος χιτλερίσκος;;
Προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση, η Ουκρανία,  προτείνει "να χτυπήσει τα εργοστάσια παραγωγής των αεροσκαφών στο Ιράν και στην Συρία (χώρες που ήδη βρίσκονται σε Δυτικές κυρώσεις και έχουν γίνει στόχος των Δυτικών, για την ανεξάρτητη πολιτική τους) και τον δυνητικό χώρο παραγωγής στη Ρωσία".
"Το καθορισμένο μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις αμυντικές δυνάμεις της Ουκρανίας όταν οι εταίροι παρέχουν τα απαραίτητα μέσα για την ήττα", λέει το έγγραφο.
Δηλαδή, οι Ουκρανοί, προφανώς δεν θέλουν να πεθάνουν μόνοι τους.  Θέλουν να πάρουν μαζί τους και τον Τρίτο κόσμο ή τουλάχιστον μερικές ακόμη χώρες εξαπολύοντας έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο!
Και ο Κούλης δηλώνει ότι "είμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία!!!"

 
Top