Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Να θυμάσαι... ποτέ μην εμπιστευτείς Τούρκο και Κούρδο»
Αραβικό γνωμικό...

Οι Κούρδοι, παραδοσιακά πωλούν τους εαυτούς τους στον πλειοδότη ως πόρνες,
δεν υπήρξε ποτέ μυστήριο ότι οι Κούρδοι ακολουθούσαν πάντα τις εντολές της Ουάσιγκτον...

Το πολιτικό όργανο των Κουρδικών Στρατιωτικών Δυνάμεων, καθώς και οι λεγόμενες "Μονάδες Λαϊκής Προστασίας, το υπηρετικό προσωπικό των Αμερικανών στην παράνομη κατοχή τμήματος της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σε ξαναζεσταμένο ρόλο "διαδηλωτών" εναντίον του προέδρου Άσαντ.
Στην κατεχόμενη από Αμερικανούς και Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών Ας Σουγουαΐντα, ξεκίνησαν σε διατεταγμένη υπηρεσία την προσπάθεια νέας αποσταθεροποίησης της Συρίας και καταπίεσης των Σύρων κατοίκων.
Δεν μας εκπλήσσει, δεν εκπλήσσει κανέναν, γιατί εκτός από την ευρωπαϊκή δεξιά και η ευρωπαϊκή Νατοϊκή αριστερά στηρίζει τους Κούρδους λακέδες του YPG, που βρέθηκαν και στη Μαριούπολη πολεμώντας με τους ναζί Αζόφ τον Ρωσικό ιμπεριαλισμό.

Χθες, οι Κούρδοι πολιτοφύλακες του συνασπισμού των λεγόμενων "Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων" (Sdf), Κούρδοι με τους φονιάδες μισθοφόρους της δύσης (του λεγόμενου "ελεύθερου συριακού στρατού"), εξαπέλυσαν στρατιωτική επιχείρηση εναντίον των αραβικών φυλών της κατεχόμενης Συρίας που αντιστέκονται στην αμερικανική κατοχή.
Το αντάρτικο των αραβικών φυλών, υποστηριζόμενο από φιλοιρανικές δυνάμεις που πολεμούν στο πλευρό του συριακού στρατού, έχει απελευθερώσει περιοχές στην ανατολική όχθη του ποταμού Ευφράτη μέχρι τα σύνορα με Ιράκ.
Οι Άραβες αντάρτες έκοψαν επίσης τον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο κοίτασμα πετρελαίου El Omar, όπου βρίσκεται η παράνομη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ.


Το Αντάρτικο των Αράβων κατοίκων στην αμερικανό-κουρδική κατοχή δεν έχει σταματημό!

Αμερικανοί ασκούν παράνομη κατοχή σε τμήμα μιας Ανεξάρτητης χώρας, με μισθοφόρους χωροφύλακες τους Κούρδους λακέδες. Σε μια χώρα μέλος του ΟΗΕ με δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, αναγνωρισμένη από ΟΛΗ την παγκόσμια διεθνή κοινότητα.
Ποιος κάλεσε στη Συρία τους Αμερικανούς;
Ποιο "διεθνές δίκαιο" κι άλλες φαιδρότητες...
Αλλά, εδώ δεν υπάρχουν κυρώσεις από τη διεθνή κοινότητα, μόνον  ψηφίσματα του ΟΗΕ, όπως αυτά για την κατεχόμενη Κύπρο μας!

Να σημειώσουμε πως τόσο η Ρωσία, όσο και το Ιράν καλούν τον πρόεδρο Άσαντ να συναντηθεί με τον Ερντογάν, σε μια προσπάθεια επίλυσης της τουρκικής κατοχής σε ένα άλλο μικρό τμήμα της Συρίας με πρόσχημα την αντιμετώπιση της Κουρδικής τρομοκρατίας.

Ο Μπασάρ Αλ Άσαντ, ο Γιος του πατέρα του είναι σαφής: Καμία συνάντηση, καμία χειραψία και φωτογραφίες όσο τμήμα της Συριακής γης είναι υπό Τουρκική κατοχή. Μια συνάντηση, συνομιλία με τον Ερντογάν, χωρίς την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων θα σήμαινε πως αποδεχόμαστε συνομιλίες και διαπραγματεύσεις!


Ελληνόφωνη δεξιά και Νατοϊκή αριστερά... βλέπουν, ακούνε, διαβάζουν; Ποιες συνομιλίες, διαπραγματεύσεις με κατεχόμενη την Κύπρο μας;


7 Ιούνη 2022: Η Ε.Ε. κι η αποικία Ελλάδα και με τον Μητσοτάκη... ανανέωσαν το παράνομο φονικό εμπάργκο στη Συρία...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ... ο ελληνικός λαός δεν ξεχνάει!
Ας μην αφήσουμε ποτέ να σβηστούν από τη μνήμη
οι ηρωικοί σταθμοί της Ιστορίας μας
«Χαφέζ Αλ Άσαντ: Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος,
σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!

Οκτώβρης 2019: Ποιοι και γιατί κρύβουν το έγκλημα των Κούρδων: "Εθνοκάθαρση-Παιδομάζωμα στη Β. Συρία...

Ο Μύθος που κατασκεύασαν οι σιωνιστές για τους Κούρδους: 69ο Φεστιβάλ των Καννών, Μάης 2016, το πιο διάσημο διεθνές κινηματογραφικό γεγονός, η κορυφή της 7ης Τέχνης, ο γνωστός "πατέρας" της "αραβικής άνοιξης made in USA", ο σιωνιστής Bernard-Henri Lévy πρωταγωνίστησε με την ταινία προπαγάνδας των Κουρδικών αγώνων, των ηρωϊκών "Πεσμεργκά" (αυτοί που αντιμετωπίζουν το θάνατο)... "Νέα Μέση Ανατολή"... με εργαλείο τους Κούρδους!

«Το νέο κουρδικό ζήτημα είναι προϊόν της
πρόσφατης ανάπτυξης της στρατηγικής των ΗΠΑ,
η οποία έχει θέσει ως στόχο την καταστροφή του Κράτους
και της κοινωνίας στο Ιράκ και τη Συρία,
εν όψει της επίθεσης εναντίον του Ιράν.
Ο δημαγωγικός λόγος της Ουάσιγκτον -που δεν σχετίζεται με
την υποτιθέμενη δημοκρατία που επικαλείται-
δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην άσκηση
του "δικαίου των κοινοτήτων"
»
Σαμίρ Αμίν
, "The Kurdish issue, then and now", August 2016
11 Αυγούστου 2019: Τι υπάρχει πίσω από το "σοσιαλισμό" των Κούρδων στη βόρεια Συρία;

-

-

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Hassan Nasrallah αποδείχθηκε "μάντης":  «Χεζμπολάχ: Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τις Κουρδικές Δυνάμεις στη Συρία ως "Εργαλεία"» (Hezbollah: US Uses Kurdish Forces in Syria as ‘Tools’)

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top