Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Οι Ρώσοι βασικά δεν είναι άνθρωποι»!
Υπογραφή...

Ο Γιάννης που έγινε Σάρα
Η νέα εκπρόσωπος τύπου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας για αγγλόφωνα δυτικά ΜΜΕ
2 Αυγούστου 2023 Αυτό είναι το νέο υπερόπλο της Ουκρανίας, που θα φέρει την ήττα του Ρωσικού ιμπεριαλισμού!
Ο Γιάννης που έγινε Σάρα, Αμερικανίδα τρανσέξουαλ και εκπρόσωπος των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, δηλαδή η λοχίας Σάρα Άστον-Τσιρίλο, θα τεθεί αμέσως σε διαθεσιμότητα και θα υποβληθεί σε έρευνα, σύμφωνα με την σελίδα Χ (Twitter) της ουκρανικής εδαφικής άμυνας.
Ο λόγος της απομάκρυνσης θα ήταν ακατάλληλες δηλώσεις, όπως το πρόσφατο «Οι Ρώσοι βασικά δεν είναι άνθρωποι», αλλά στην πραγματικότητα για να κατευνάσει τις εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες των νεκρών Ουκρανών στρατιωτών και όσους στέλνουν στο σφαγείο οι ουκροναζί του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ.
Παρά τις προσπάθειες των Αμερικανών και τη δημιουργία στρατιωτικού σώματος διεμφυλικών, η κοινωνία συνεχίζει να μην είναι αρκετά φιλική προς τα ΛΟΑΤΚΙ+
20 Μάρτη 2022, «Ταξιαρχία Μονόκερων»! Ο φόβος και τρόμος των Ρώσων Ιμπεριαλιστών! (Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο)
Πως να εξηγήσεις, δεν είναι καθόλου εύκολο να στέλνεις χιλιάδες να πεθαίνουν σε άχρηστες επιθέσεις και ο εκπρόσωπός τους να είναι ένας Αμερικανός τρανσέξουαλ!
Ευτυχώς! Η Ελλάδα του 2023... είναι περήφανη για την ενότητα των πολιτικών της κομμάτων και στα "Ανθρώπινα Δικαιώματα"! Athens Pride 2023! Μία κυβέρνηση "εθνικής ενότητας & ομοψυχίας" είναι εφικτή!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top