Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

[...] Και συ, τσούλα των δήμιων, Επιστήμη,
της Αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα,
και συ, πρόστυχη...

Πένα και ψοφίμι,
του βούρκου λιβανίζετε την μπόχα! [...]
Κώστας Βάρναλης

Μέσα στην απόλυτη ένοχη σιωπή της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας, την περασμένη εβδομάδα η πρώτη συγκεκριμένη απόπειρα εγκαθίδρυσης μιας παγκόσμιας δικτατορίας επρόκειτο να εγκριθεί στον ΟΗΕ.
Δηλαδή, η επικύρωση του προγράμματος του ιδιωτικού οργανισμού των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών (Big Pharma), με την ψευδεπίγραφη επωνυμία "Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας - ΠΟΥ", για τον έλεγχο των Εθνών. Αν το πρόγραμμα τύχαινε της έγκρισης θα είχε γίνει εκτελεστικό και δεν θα έπρεπε να μην εγκριθεί από τα διάφορα έθνη.
Ήταν αρκετό να μην αντιταχθεί επίσημα κι ανοιχτά μια χώρα, ώστε ο ΠΟΥ να είχε αναλάβει τον έλεγχο των Εθνών σε περίπτωση πανδημίας, ή άλλων φυσικών γεγονότων, ή άλλων ψευδών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στην οποία μας έχουν συνηθίσει οι παγκοσμιοτές (πράσινη ανάπτυξη, κλιματική αλλαγή, τρανσεξουαλισμός/διεμφυλισμός, πόλεις 15 λεπτών κ.λπ.).
Όμως, την Τρίτη 19 Σεπτέμβρη, σχεδόν την τελευταία στιγμή, έντεκα (11) από τις 160 χώρες παρουσίασαν επίσημη αντίθεση στην πρόταση προγράμματος του ΠΟΥ που παρουσιάστηκε στον ΟΗΕ.
Αυτές οι χώρες, σε επίσημη επιστολή τους, για πρώτη φορά στην ιστορία των Ηνωμένων Εθνών, έθεσαν ζήτημα για «μονομερή καταναγκαστικά μέτρα», ζητήματα που παραβιάζουν τα «ανθρώπινα δικαιώματα», «έλλειψη διαφάνειας».
Αξίζει να δούμε ποιες είναι η χώρες που έχουν μπλοκάρει την ατζέντα του ΠΟΥ, η οποία υπαγορεύεται από την ατζέντα του Νταβός 2030.

Η ομάδα των Εθνών στα οποία οφείλουμε αιώνια ευγνωμοσύνη είναι:
Ρωσία
Λευκορωσία
Βολιβία
Κούβα
Βόρεια Κορέα
Ερυθραία
Ιράν
Νικαράγουα
Συρία
Βενεζουέλα
Ζιμπάμπουε


Υ.Γ. Ο εκπρόσωπος της ελληνόφωνης κυβέρνησης, που διόρισε προσωπικά ο Κούλης Μητσοτάκης στον ΠΟΥ (  Μόσιαλος... ο «ἀπὸ μηχανῆς θεός», διαχρονικός "τεχνοκράτης" παντός καιρού... Big Pharma!), αλλά και τα ελληνόφωνα πολιτικά κόμματα είναι τόσο πολύ "απασχολημένα" με τον κοινό αγώνα εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού και την στήριξη του Νατοϊκού κοκαϊνομανή μικρού φύρερ, ώστε δεν γνωρίζουν τίποτα;
Μήπως, απλώς εκτελούν ίδιες εντολές από ίδιους εργοδότες με την αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία;

«Και πες μου, "Η Νέα Μετάλλαξη" βρίσκεται στο δωμάτιο μαζί σου αυτή τη στιγμή;»

Είδηση θα ήταν... αν ο πλασιέ των €μVολίων δεν στήριζε τους Ναζί!

Κι οι μπίζνες καλά κρατούν και στην αποικία Ελλαδιστάν... Η Ούρσουλα πηγαίνει στην Ελλάδα και ο άντρας της εισπράττει 32 εκατομμύρια από την Αθήνα...

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top