Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η Καρίν Ζαν-Πιέρ, εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου,
ανακοίνωσε τον χωρισμό της με την σύντροφό της Σουζάν Μαλβιό,
μετά από περισσότερα από...

10 χρόνια συζυγίας & την απόκτηση του σήμερα 9χρονου παιδιού τους»
Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου είναι ξανά άγαμη!
Η Καρίν και η Σουζάν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Εθνικό Συνέδριο των "Δημοκρατικών" το 2012.
Σ' αυτό το συνέδριο η Σουζάν κάλυπτε το ρεπορτάζ του συνεδρίου για λογαριασμό του CNN και η Καρίν εργαζόταν στην εκστρατεία επανεκλογής του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.
Έτσι γεννήθηκε ο μεγάλος έρωτας ανάμεσα στις δύο γυναίκες.
Από την πρώτη στιγμή αυτής της σχέσης, αυτού του αστραπιαίου έρωτα,  η Σουζάν εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει και μητέρα ενός παιδιού τους από την αρχή.

Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλος αυτός ο έρωτας κι ενώ η Καρίν διαλαλούσε πως "τα παιδιά δεν ήταν ποτέ μέρος των σχεδίων για τη ζωής μου", τελικά υπέκυψε στο αίτημα της συντρόφου της Σουζάν κι έτσι πριν 9 χρόνια γεννήθηκε το παιδί τους.

Η Καρίν Ζαν-Πιέρ ανακοίνωσε τον χωρισμό της σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Vogue", ένα περιοδικό που λατρεύει και η ευρωπαϊκή αριστερά μιας κι εκπροσωπεί τους αγώνες της (σχετικό: ΕΔΩ), με τη δήλωση πως τώρα είναι πλέον «ανύπαντρη μαμά».

Μάλιστα, για το 9χρονο αγόρι τους, που έχουν ως Γονέας Α και Γονέας Β, η εκπρόσωπος του προέδρου Μπάιντεν, η Καρίν Ζαν-Πιέρ, δήλωσε: «Η νούμερο ένα προτεραιότητά μας είναι η ιδιωτικότητά του και η δημιουργία ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος».

Οι διαδόσεις πως σχηματίζονται ουρές από υποψήφιες συντρόφισσες της άγαμης πλέον Καρίν Ζαν-Πιέρ, δεν έχουν διασταυρωθεί...
«Οι Διεμφυλικοί (Τρανσέξουαλ) αποτελούν την ψυχή του αμερικανικού έθνους...»
Λευκός Οίκος, Τζο Μπάιντεν, Πρόεδρος των ΗΠΑ, 31 Μάρτη 2023
Την επέτειο εορτασμού της Ιταλικής Εθνικής Αντίστασης (25 Απρίλη), του Ιταλικού ΕΑΜ και παραμονές του εορτασμού της Εργατικής Τάξης (1η Μάη), επέλεξε η νέα αρχηγός της ιταλικής αριστεράς, η Έλι Σλάιν, να ποζάρει και να φωτογραφηθεί για το διάσημο περιοδικό "Vogue", όργανο των "μπολσεβίκων διεθνιστών" και το περισσότερο διαβασμένο έντυπο από την εργατική τάξη...
Η ηγέτης της ιταλικής αριστεράς και σύμβολο της Ευρωπαϊκής αριστεράς "της εποχής μας", στην αποκλειστική συνέντευξη της σηματοδότησε την πολιτική-ιδεολογική σημασία της πράξης της στο "Vogue" "Η αριστερά της εποχής μας" είναι Νατοϊκή! Με μια τέτοια αριστερά, η δεξιά γίνεται περιττή!

Μετάτρεψε την ομοφοβία σου σε Ρωσοφοβία"!

Για να επιβληθούν οι δικές τους "αξίες" δεν σταματούν σε τίποτα!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top