Μεγάλη αναστάτωση λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην πόλη της Λαμίας όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές κινηματογραφικής ταινίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενός λευκού Starlet δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών της ΟΠΚΕ για έλεγχο, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Έτσι ξεκίνησε μια τρελή καταδίωξη σε διάφορες περιοχές της Λαμίας με περιπολικά και μηχανές να προσπαθούν να μπλοκάρουν το αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν κάπου στα Γαλανέικα, στη βόρεια πλευρά της πόλης, να μπλοκάρουν και να ακινητοποιήσουν το λευκό Starlet και να συλλάβουν τον οδηγό και ένα ακόμη άτομο που επέβαινε σε αυτό.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποια ήταν τα άτομα που επέβαιναν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο και γιατί ηθελαν να αποφύγουν τον έλεγχο.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, συνέλαβαν επίσης και ένα ακόμη άτομο με μηχανή μεγάλου κυβισμού, το οποίο κάποια στιγμή κινούνταν μαζί με το καταδιωκόμενο αυτοκίνητο και μετά χωρίστηκαν κοντά στον περιφερειακό του κάστρου. Ο νεαρός δικυκλιστής μπλοκαρίστηκε στην συνοικία της Αμφιθέας, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει και δεν έχει σχέση με τα άτομα που επέβαιναν στο λευκό Starlet.

Όλοι έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας για τα περαιτέρω.

Πάντως από τύχη δεν είχαμε κάποιο ατύχημα, αφού ο οδηγός του Starlet έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα περνώντας κόκκινα φανάρια και διασταυρώσεις.

Πηγή: lamiareport.gr

 
Top