Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι γονείς της Λίνας Κοεμτζή μετά την ταυτοποίηση του αγνώστου που έστελνε απειλητικά μηνύματα στην αδερφή της άτυχης φοιτήτριας προτρέποντάς τη να σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση γιατί θα έχει και αυτή τραγικό τέλος.

Την ίδια ώρα μία στενή φίλη της 22χρονης που έχασε τη ζωή της όταν βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι της εστίας που διέμενε θα κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση ώστε να φωτιστούν σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης.

Η πιο στενή φίλη της Λίνας Κοεμτζή καλείται για συμπληρωματική κατάθεση. Είναι άλλωστε μάρτυρας κλειδί, από τους τελευταίους ανθρώπους που είδαν την 22χρονη πριν βρεθεί στο κενό από το μπαλκόνι της εστίας όπου διέμενε.

Η κοπέλα που τώρα ζει στο Λονδίνο δεν αποκλείεται να κληθεί από τις βρετανικές αρχές για λεπτομέρειες, και η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας μέσα από την κάμερα του ΑΝΤ1 την παρακαλεί να πει όσα γνωρίζει.

«Να πει ότι ξέρει και να μη φοβηθεί να μιλήσει», κάλεσε την φίλη της αδικοχαμένης κόρης της η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή.

Ο πατέρας της Λίνας είναι βέβαιος πως η κόρη του δεν αυτοκτόνησε, «το κορίτσι μου δεν έπεσε μόνο του, κάποιος την έσπρωξε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι δύο φίλες εργάζονταν μαζί, ήξερε πως η Λίνα δεχόταν εκβιασμό για ροζ βίντεο και φωτογραφίες. Το είχε καταθέσει από την πρώτη στιγμή. Οι διευκρινήσεις που θα δώσει ίσως φωτίσουν σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Μετά από έρευνες του τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος ταυτοποιήθηκε όμως και ο αποστολέας μέσω Facebook, των απειλητικών μηνυμάτων προς την αδερφή και ξαδέρφη της Λίνας που τις προέτρεπε να σταματήσουν να ασχολούνται με το θάνατο της φοιτήτριας για να μην έχουν το ίδιο τέλος.

Την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων ζητά η οικογένεια και αναπαράσταση αυτοψία στο χώρο σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει οι μάρτυρες για να διερευνηθεί πως ακριβώς συνέβη το περιστατικό, όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης.

Το επόμενο διάστημα αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια σχετικά με τις ηλεκτρονικές συσκευές που είχαν κατασχεθεί από τα σπίτια δύο νεαρών που εμπλέκονται με την υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 
Top