Άλλο ένα θανατηφόρο δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι σημειώθηκε, αυτή τη φορά στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την άτυχη Izabela Zofia Iwanska, 48 ετών από την Πολωνία, μόνιμη κάτοικο Κύπρου.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και μοιραία για την οδηγό του πατινιού. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sigmalive.com, η 48χρονη εκτινάχθηκε και καρφώθηκε στο παρμπρίζ του οχήματος και ακολούθως παρασύρθηκε σε απόσταση μεγαλύτερη των 50 μέτρων προτού καταλήξει βίαια στην άσφαλτο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της. Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο.

Στη συνέχεια ο οδηγός που σύμφωνα με την αστυνομία κινείτο με υψηλή ταχύτητα, υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με αρχική ένδειξη 13μg και τελική 6μg. Ακολούθως, συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου και τέθηκε υπό κράτηση.Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει την έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
 
Top