Της Ιωάννας Υψηλάντη
Όπως η σκουριά, που καταστρέφει το μέταλλο, έτσι και ο φασισμός συνεχίζει, μέσα από μια...

καταπατημένη φωλιά φιδιού, τον Μάιο του 1945, να εξαπλώνεται σε όλον τον κόσμο.
Συνεχίζει να δηλητηριάζει τον αέρα της ανθρωπότητας με ένα μίασμα "ψυχικών" περιττωμάτων.
Είναι οι "Πιστοί στην ιδέα". Οι πιστοί στον δαιμονισμένο πατέρα τους. Τα "Παιδιά" του άτεκνου Χίτλερ.
Πόσο μεγάλοι και τρομεροί είναι οι απόγονοί του ...
Στην Ουκρανία συμπαρατάχθηκαν, για να τιμωρήσουν την νικήτρια δύναμη, που, ωστόσο, έκανε το λάθος να δείξει ανθρωπιά στους ηττημένους, Να μην ισοπεδώσει την Γερμανία. Να ανεχθεί τις παραινέσεις των "συμμάχων" και να κάνει ανοίγματα, προς την ατιμωρησία.
Έτσι, σήμερα, βρίσκουμε νέους, παλιούς, ορκισμένους και ξαναβαμμένους εχθρούς του είδους που είναι το πιο αηδιαστικό και επικίνδυνο. Βρίσκουμε στο πλευρό μας, διπρόσωπα και δίψυχα δίποδα, επειδή κάτι τέτοιοι δεν μπορούν να ονομάζονται άνθρωποι εξ ορισμού.
Ενας τέτοιος είναι και ο Gunther Fehlinger. Δεν τον έχετε ξανακούσει, όπως και γω μέχρι σήμερα, που με την βοήθεια φίλης, τον εντόπισα, στο φ/β, στο τουίτερ και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που υπάρχουν, είναι παρών.
Ο κ. Φέχλινγκερ είναι Αυστριακός,  επικεφαλής μιας ΜΚΟ, που θέλει σώνει και καλά να μπουν στο ΝΑΤΟ, η Ουκρανία, η Ιρλανδία, η Αυστρία, η Βοσνία, η Μάλτα, η Μολδαβία και κυρίως, το Κόσσοβο.
Τονίζει στο προφίλ του ότι "η ουδετερότητα είναι ανήθικη, ανεύθυνη και εναντίον της αλληλεγγύης της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Οι ουδέτερες Ιρλανδία και Αυστρία πρέπει να απομονωθούν".
Πριν λίγες ημέρες αυτό το δίποδο, μέσω του λογαριασμού του στο τουϊτερ, διέταξε την Ελλάδα να "αναγνωρίσει ΤΩΡΑ το Κόσσοβο, αλλιώς θα συζητηθεί ο ντροπιαστικός ιστορικός ρόλος της, στον Α΄ΠΠ, η φασιστική Ελλάδα, στον Β΄ΠΠ και θα αναδειχθούν όλες οι αμαρτίες της. Θα σταματήσει όλη η περαιτέρω οικονομική βοήθεια, από την ΕΕ"
"Κ. Μητσοτάκη, να εκλάβεις αυτήν την προειδοποίηση, ως τελεσίγραφο", καταλήγει.
Σε άλλο τουίτ αναφέρει ότι "εδώ στην Αλβανία, δεν μισούν Γερμανούς και Αυστριακούς. Στην Ελλάδα σας αγαπάνε μόνο αν συμφωνείτε με την παράξενη αφηγηματική τους πρόθεση και την διαστρεβλωμένη Ιστορία, που έχουν εφεύρει."
Δεν πάμε καλά! Δεν πάμε καθόλου καλά με όλα αυτά τα φασιστοειδή ημίτρελα δίποδα, που τους έχει δοθεί το δικαίωμα και η χρηματοδότηση να το παίζουν υπουργοί Εσωτερικών και Εξωτερικών, κάθε χώρας, χωρίς να τολμούν οι υποτελείς κυβερνήσεις να τις  κηρύξουν τρομοκρατικές οργανώσεις.
Ο,τι μπορούσαν να κάνουν οι Αμερικανοί, στην Ευρώπη, για ν΄αποκαταστήσουν τον φασισμό, το έκαναν!
Τώρα θέλουν και να την εξολοθρεύσουν!
Gunther Fehlinger @GunterFehlinger
Greece 🇬🇷 recognize Kosovo 🇽🇰 now or I will discuss Greek shameful historic role in WW1 and Fascist Greece and World War 2 and expose your sins and oppose all further financial supports for Greece from EU! @kmitsotakis take it as ultimate warning  warning 

Gunther Fehlinger @GunterFehlinger Η Ελλάδα 🇬🇷 αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο 🇽🇰 τώρα αλλιώς θα συζητήσω τον επαίσχυντο ιστορικό ρόλο της Ελλάδας στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο και τη Φασιστική Ελλάδα και τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και θα αποκαλύψω τις αμαρτίες σας και θα αντιταχθώ σε όλες τις περαιτέρω οικονομικές ενισχύσεις για την Ελλάδα από την ΕΕ! Ο @kmitsotakis εκλάβετε το ως απόλυτη προειδοποίηση

 
Top