Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Οι Διεμφυλικοί (Τρανσέξουαλ) αποτελούν την ψυχή του αμερικανικού έθνους...»
Λευκός Οίκος, Τζο Μπάιντεν,
Πρόεδρος των ΗΠΑ, 31 Μάρτη 2023
Διεθνής Ημέρα Διεμφυλικής Ορατότητας; Ποιος από τους προστάτες θα μας προστατεύσει ποιος...

Η μία υιοθέτησε 3 αγοράκια κι η άλλη υιοθέτησε 2 αγοράκια.
Τα υιοθετημένα αγοράκια είναι αυτά που βλέπουμε στην εικόνα.
Όλα σε διαδικασία "φυλομετάβασης" για να γίνουν γυναίκες. Φανταζόμαστε το 3χρονο αγοράκι σε "φυλομετάβαση" να γίνει κοριτσάκι, αν το επιθυμεί; Προστατεύει κάποιος αυτά τα αγοράκια; Φυσικά η νομοθεσία της "πολιτισμένης" δύσης που προστατεύει όσους επιβάλουν τη διαδικασία "φυλομετάβασης" στα παιδιά τους, αλλά ακόμη κι όσους υιοθετούν παιδιά για "φυλομετάβαση".
Τα «Πολύ Σημαντικά Πρόσωπα» (Very Important Person - VIP) επιλέγουν το βασανισμό, το βιασμό αθώων παιδιών, για να ευχαριστήσουν και να προβάλουν ένα βίαιο και εγκληματικό σύστημα δυτικού "πολιτισμού".
Ποιοι τέλος πάντων είναι οι ψεκασμένοι "ομόφοβοι", "τρανσφοβικοί" και πάει λέγοντας; Ποιοι είναι οι "πολιτισμένοι" προοδευτικοί;

Τα «Πολύ Σημαντικά Πρόσωπα»... σύμβολα πολιτισμού στην άρρωστη δύση:

H Σαρλίζ Θερόν, συχνά στο Αιγαίο (καλοκαίρι 2021) με το υπερπολυτελές σκάφος της, μαζί με τα δύο παιδιά της, τα αγοράκια σε διαδικασία "φυλομετάβασης", ο Jackson και ο August και φυσικά στην "παρέα" οι πλούσιοι φίλοι της, που κι αυτοί λατρεύουν τα παιδάκια...

* Σαρλίζ Θερόν, 47χρονη ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός κινηματογράφου και φωτομοντέλο...

* Μέγκαν Ντενίζ Φοξ, 37χρονη ηθοποιός, μοντέλο και πορνοστάρ...

Που στοχεύει η καταιγίδα της προπαγάνδας τρανσεξουαλισμού, που επικεντρώνεται στα παιδιά σ' ολόκληρη την "πολιτισμένη" δύση;
Μήπως αυτή η αντίληψη είναι ψεκασμένων αρνητών της προόδου και της δημοκρατίας, ή κάτι άλλο;
"ΚΑΤΩ τα βρωμόχερά σας από τα παιδιά μας"!

"Η εξέλιξη της ευρωπαϊκής κι αμερικάνικης αριστεράς"... Είναι το ουσιαστικό βοήθημα-εργαλείο των ελίτ για να επιβάλλουν ως κυρίαρχο ζήτημα για τις δυτικές κοινωνίες τον τρανσεξουαλισμό. Μια Νατοϊκή αριστερά που θέλει να εμφανίζει ως "ανθρώπινα δικαιώματα" τα ατομικά δικαιώματα, τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες λίγων, ενώ γνωρίζει πολύ καλά πως αυτή η "ατζέντα" είναι των ελίτ και της δεξιάς: Ο Μητσοτάκης κέρδισε & τους ΛΟΑΤΚΙ+, κατατρόπωσε το "κοινωνικό πλεονέκτημα" Τσίπρα!

Η Ελλάδα του 2023... είναι περήφανη για την ενότητα των πολιτικών της κομμάτων και στα "Ανθρώπινα Δικαιώματα" Athens Pride 2023! Μία κυβέρνηση "εθνικής ενότητας & ομοψυχίας" είναι εφικτή!
Αυτή είναι η νέα παγκοσμιοποιητική θρησκεία που περνά από τη λατρεία ΛΟΑΤΚΙ+κ.λπ. (LGBTQIA+)... Επιτέλους! όλοι ενωμένοι! Τέρμα τα μίση και τα πάθη! Φαίνεται ότι ο  νέος  Πρέσβης τους ενώνει όλους, πίσω του! Σημειώνει εύστοχα ο Γιάννης Ραχιώτης   «Gay pride με τον Αμερικανό πρέσβη... Ο νέος Πρέσβης τους ενώνει όλους, πίσω του!»

Ενδεικτικά... σχετικά:

 

Αυτοί είναι οι εμμονικοί και μάλιστα με σχέδιο, που υλοποιούν όλες οι αποικίες των ΗΠΑ (πρώτη η Ευρωπαϊκή Ένωση & το Ελλαδιστάν), όλα τα πολιτικά κόμματα και κινήματα σε διατεταγμένη Υπηρεσία... Τρανσέξουαλισμός! Για να επιβληθούν οι δικές τους "αξίες" δεν σταματούν σε τίποτα! 

Τι δεν καταλαβαίνουμε;

1869... για τους "ομόφοβους ρατσιστές"  Ένγκελς και Μαρξ:
Το σύνθημα θα είναι τώρα "Πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες!"
Θύμιος Παπανικολάου
Η ομοφυλοφιλία, ο Ένγκελς και οι «αριστεριστές»

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top