Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας δεν θα μείνει αναπάντητη...
Μια παράλογη τρομοκρατική ενέργεια...

η διάβαση δεν χρησιμοποιείται για στρατιωτικά φορτία, άρα οι στόχοι ήταν αποκλειστικά πολιτικοί...»
Πρόεδρος Πούτιν

Της Ιωάννας Υψηλάντη: Στα μέτωπα οι Ρώσοι στρατιώτες στέλνουν βόμβες, γράφοντας πάνω το όνομά της. "Για την Αγγελίνα"!

Την λένε Αγγελίνα!
Είναι στο νοσοκομείο... έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της, αλλά ακόμα δεν ξέρει ότι οι γονείς της είναι νεκροί.
Δολοφονήθηκαν από τη χυδαία τρομοκρατική επίθεση εναντίον πολιτικού στόχου των ουκροναζί, με τη βοήθεια των ΗΠΑ και των χωρών αποικιών τους...
Στο βαθμό που έχει συμμετοχή-εμπλοκή η Ελλάδα (βάση Λάρισας), όπως επισημαίνουν διεθνείς αναλυτές, έχουμε τεκμηριωμένα "έγκλημα πολέμου" της πολιτικής ηγεσίας, κι όλων των εμπλεκόμενων αξιωματικών, που ναι μεν είναι επαγγελματίες μισθοδοτούμενοι αξιωματικοί, συμμετέχουν στη Νατοϊκή συμμαχία, αλλά... είναι και έλληνες πολίτες που παραβίασαν τις Συνταγματικές κι ηθικές αρχές της πατρίδας μας.
Η γέφυρα της Κριμαίας είναι ένας πολιτικός στόχος στον πόλεμο, η αγαλλίαση του ουκρανικού κοινοβουλίου για την τρομοκρατική επίθεση και τις δολοφονίες αμάχων πολιτών, είναι σύμβολο ναζιστικής βαρβαρότητας.
Οι ναζί του Νατοϊκού κοκαϊνομανή μικρού Ράιχ επέλεξαν την ίδια βάρβαρη ημερομηνία που στην Ουκρανία, οι ΗΠΑ κι η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλαν με φασιστικό πραξικόπημα του 2014.

Τίποτα δεν ξεχνιέται!

«Εμείς τους ελευθερώσαμε κι αυτοί δεν θα μας το συγχωρήσουν ποτέ»
Γκεόργκι Ζούκοφ, Βερολίνο (1945)
17 Ιούλη 1944... Η παρέλαση των ηττημένων... πώς οι 57.000 Γερμανοί στρατιώτες με επικεφαλής τους στρατηγούς τους παρέλασαν στους δρόμους της Μόσχας.
Το όνειρο των Ναζί να κάνουν περίπατο στη Μόσχα, την πρωτεύουσα της Σοβιετικής Ένωσης έγινε πραγματικότητα, αλλά όχι όπως είχαν φανταστεί!
Αυτή την άγνωστη κι επί τούτου αγνοημένη υπόθεση από τους ιστορικούς της δύσης σε διατεταγμένη υπηρεσία, ανέδειξε στην Ελλάδα το Μάη του 2020 η Ιωάννα Υψηλάντη, με τη διαταγή του Στάλιν για την "παρέλαση των ηττημένων", στους δρόμους της Μόσχας, λέγοντας: Αφήστε τους συμμάχους να δουν "Το Μεγάλο Βαλς", στην Σοβιετική εκδοχή του!

Ο δρόμος για το Βερολίνο άνοιξε, για τον Κόκκινο Στρατό, στις 17 Ιουλίου του 1944 με την επιχείρηση "Μπαγκράτιον".
Τότε καταστράφηκαν οι ναζιστικές στρατιές με την επωνυμία "Κέντρο", που πολεμούσαν λυσσαλέα στην Λευκορωσία και στις χώρες της Βαλτικής. Σκοτώθηκαν ή αιχμαλωτίστηκαν 400.000 στρατιώτες και αξιωματικοί της Βέρμαχτ, πολλοί περισσότεροι απ΄ότι στο Στάλινγκραντ. Από τους 47 στρατηγούς, οι 21 αιχμαλωτίστηκαν...
Το "Μεγάλο Βαλς" των 57.000 ναζί!

Το ελληνόφωνο "εθνικό" Μέτωπο της αποικίας εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού Νατοϊκά μορμολύκεια... κηρύξατε πόλεμο στον "Ρωσικό ιμπεριαλισμό"... Ρωτήσατε το λαό;


 

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top