Θυμάστε φαντάζομαι την υπόθεση με τον 35χρονο γόνο παραδοσιακής – καλής οικογένειας των Αθηνών, η οποία ενασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την εμπορία ρούχων και ειδικότερα την πολύ γνωστή μπουτίκ Bettina που ξεκίνησε η γιαγιά του, ο οποίος στις 3:30 τα ξημερώματα για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία «πήδηξε» από τον τρίτο όροφο του διαμερίσματος του στην οδό Τσακάλωφ και προσγειώθηκε σώος και αβλαβής αφού τον έσωσε η τέντα πολύ γνωστού cafe bar στη συμβολή της οδού Τσακάλωφ με την Πλατεία Κολωνακίου (Peros)!

Διαβάστε την αποκαλυπτική συνέχεια στο ρεπορτάζ του radar.gr

Εκείνο ωστόσο που προκάλεσε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και των αρμοδίων Αρχών, ήταν το γεγονός ότι:

Πρώτον ο 35χρονος βούτηξε στο κενό κρατώντας 50.000 ευρώ σε μετρητά!

Δεύτερον ότι στο διαμέρισμα του βρισκόταν και άλλο πρόσωπο, το οποίο λογικά θα έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης, τι συνέβη, γιατί ο γόνος της καλής οικογένειας «βούτηξε» με τα 50 χιλιάρικα μαζί, σε τι ψυχολογική κατάσταση βρισκόταν τη στιγμή εκείνη, αν τελικά ήταν ατύχημα ή όχι!

Την υπόθεση ανέλαβε να εξιχνιάσει η Ασφάλεια ενώ παρενέβη ουσιαστικά και η Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, που ήδη απέστειλε επιστολή στις τράπεζες και έχει ζητήσει ενημέρωση για όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς του 35χρονου γόνου, καθώς και το ενδεχόμενο να έχει θυρίδες στο όνομα του!

Και τούτο διότι η πτώση στις 3:30 τα ξημερώματα από το μπαλκόνι του σπιτιού του προκαλεί υποψίες και εγείρει ερωτήματα, όπως και η διακράτηση 50.000 σε μετρητά, των οποίων η προέλευση ήδη διερευνάται!

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 35χρονος την ώρα της πτώσης του από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας της οδού Τσακάλωφ, βρισκόταν με μια κοπέλα, η οποία συμπωματικά είναι αδερφή πασίγνωστου πολιτικού προσώπου, το οποίο βρίσκεται στην επικαιρότητα!

Αυτά προς το παρόν…

 
Top