Στηρίζει τον 46χρονο πατριό που διώκεται για βιασμό 13χρονης στο Ηράκλειο Κρήτης, η αδερφή του φερόμενου ως δράστη. «Η μικρή το έχει κάνει φτιαχτό…», λέει μιλώντας στο newsit.gr.

«Αποκλείεται να έχει κάνει αυτό το πράγμα ο αδερφός μου», υποστηρίζει μέσω του newsit.gr, η αδερφή του 46χρονου που κατηγορείται για βιασμό της 13χρονης κόρης της συντρόφου του, σε χωριό στο Ηράκλειο Κρήτης και μάλιστα την ώρα που η ίδια έφερνε στον κόσμο το μικρό αγοράκι τους!


Η αδερφή του 46χρονου λέει: «O αδερφός μου δεν ήταν στο σπίτι εκείνες τις ημέρες, η γιαγιά ήταν. Και δεν πήγε ο αδερφός μου ποτέ τις τέσσερις ημέρες αυτές. Πότε έγινε δηλαδή; Ήταν στο νοσοκομείο με τη γυναίκα του και μετά πήγαινε στη δουλειά του. Πότε έγινε όλο αυτό; 1000% δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα για τον αδερφό μου».

Μάλιστα αναφέρει ότι «το παιδάκι σίγουρα πρέπει να το δει ένας παιδοψυχολόγος, καθώς δεν πιστεύω ότι λέει αλήθεια», ενώ ταυτόχρονα ισχυρίζεται, μιλώντας στο newsit.gr ότι «η ίδια της η μαμά λέει ότι αυτό το πράγμα αποκλείεται. Λέει ότι η μικρή το έχει κάνει “φτιαχτό”. Χθες το βράδυ ήμασταν στην αστυνομία, είπε το ίδιο η μαμά της και σήμερα το ίδιο λέει. Αυτοί οι παιδοψυχολόγοι δεν μπορούν να βρουν τη λύση;».




Ηράκλειο: «Κακοποίηση της ανήλικης τα τελευταία δύο χρόνια»

Την ίδια στιγμή, όλοι οι κάτοικοι στο μικρό χωριό του Ηρακλείου Κρήτης είναι σοκαρισμένοι μετά την καταγγελία της 13χρονης στην καθηγήτριά της για τη συστηματική κακοποίηση και τον βιασμό της ίδιας από τον πατριό της εδώ και δύο χρόνια. Μάλιστα σύμφωνα με την ανήλικη, η τελευταία φορά που ο πατριός της φέρεται να ασέλγησε σε βάρος της ήταν την ώρα που η μητέρα της γεννούσε το αδερφάκι της.

Στο χωριό κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, δεν μπορούν να το πιστέψουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 46χρονος έχει από τον προηγούμενό του γάμο δύο παιδιά, έναν γιο 18 χρονών και μία κόρη 16 ετών. Η πρώτη του σύζυγος με την οποία ήταν παντρεμένος πριν δέκα χρόνια, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού η Πρόνοια τού είχε πάρει τα παιδιά, δεν του είχαν δώσει την επιμέλεια και μέχρι τον Μάιο ήταν σε διάφορα ιδρύματα. Ωστόσο, από τον Μάιο επανενώθηκαν και ζουν όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη με τα δύο παιδιά της δεύτερης γυναίκας του, που είναι η 13χρονη που καταγγέλλει βιασμό από τον πατριό της και ένα 5χρονο αγοράκι.

Το πρωί της Πέμπτης (29.09.2022), ο 46χρονος αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, καθώς ζήτησε και έλαβε προθεσμία, με τον εισαγγελέα να ασκεί στον φερόμενο ως δράστη ποινικές διώξεις για βιασμό.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα
 
Top