Τρικυμία εν κρανίω εμφανίζει η επικοινωνιακή ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου καθώς για ότι στραβό και ανάποδο κάνει η κυβέρνηση - σε καθημερινή βάση- φταίνε οι «κακοί Ρώσοι» που υποτίθεται βάλθηκαν να ρίξουν τον Μητσοτάκη!

Μόνο που πιάνονται στην φάκα σαν τα ποντίκια, όπως στην περίπτωση του μυθεύματος με τους

Ρώσους που ήρθαν και στην Ελλάδα με εκατομμύρια ρούβλια υποτίθεται για να επηρεάσουν τα πολιτικά δρώμενα.

Το επικαλέστηκε στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης ο Πρωθυπουργός και εν συνέχεια το Μαξίμου το έκανε επικοινωνιακό «λάστιχο» με αφορμή ένα γενικό και αόριστο δημοσίευμα των ΝΥΤ που υποστηρίζει ότι η Μόσχα από το 2014 έχει δαπανήσει 300 εκατ για να επηρεάσει κυβερνήσεις, πολιτικά κόμματα και Media σε χώρες της Ευρώπης. Το Μέγαρο Μαξίμου με τους παπαγάλους της μέσω παραδοσιακών …χαμαιτυπείων επιχείρησε δια της εις άτοπον απαγωγή να εμφανίσει εμπλεκόμενη και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ !

Μόνο που ξεχνάνε τα ξεφτέρια του Μαξίμου ότι επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ ψυχράθηκαν οι ελληνορωσικές σχέσεις για την Συμφωνία των Πρεσπών και η Αθήνα απέλασε δυο Ρώσους διπλωμάτες ! Ξεχνούν ότι την ίδια περίοδο η ΝΔ πρωτοστατούσε στα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών που με την σημερινή λογική του Μαξίμου υποτίθεται χρηματοδοτούσε η Ρωσία. Ξεχνούν επίσης ότι την ίδια περίοδο που η Μόσχα είχε κλείσει την πόρτα στον Τσίπρα, την άνοιγε διάπλατα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υποδέχονταν στο πρωθυπουργικό Μέγαρο για γεύμα εργασίας. Επιλεκτική και κοντή μνήμη

Και για την ιστορία: Η δημοσιογραφος που σήμερα απο το Μέγαρο Μαξίμου συντονίζει την διασπορά του «κόκκινου παραμυθιού» , υπήρξε επιτελικό στέλεχος του HELLAS NET TV που σύμφωνα με τον «δράκο» του Μαξίμου υποτίθεται ότι χρηματοδοτούσαν οι Ρώσοι για τα επηρεάσουν τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα και την Ευρώπη !

Πόσο -μα πόσο- μικρός είναι ο κόσμος…

Δ.Β

https://www.ieidiseis.gr

 
Top