Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με τα όσα προβλήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας από το LiveNews, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος είχε στο κινητό του την εφαρμογή Blindchat και έμπαινε σε αυτήν σαν… την 12χρονη για να συνομιλεί με υποψήφιους πελάτες.

Το στοιχείο αυτό, ότι δηλαδή ο Μίχος έμπαινε στο σκοτεινό διαδίκτυο και προσποιούνταν ότι είναι το κοριτσάκι, για να κλείνει ο ίδιος τα ραντεβού της φρίκης, είχε «ακουστεί» σαν στοιχείο εδώ και καιρό. Ωστόσο τώρα, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Βασίλη Λαμπρόπουλου, οι αστυνομικοί «έδεσαν» όλα τα παραπάνω, από τους ελέγχους που έκαναν στο κινητό του τηλέφωνο.




 

 Τα στελέχη της ελληνικής αστυνομίας δηλώνουν πλέον με βεβαιότητα πως η εκπόρνευση του ανήλικου παιδιού ξεκινά με τον 53χρονο κατηγορούμενο.

Απορίες υπάρχουν για την ώρα για το πώς ο 53χρονος άντρας γνώριζε να χειρίζεται τόσο καλά τις εφαρμογές και τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει.


Στο μεταξύ, το παιδί αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση μέσα στο επόμενο διάστημα και θα κληθεί να αναγνωρίσει 4 με 5 υπόπτους ενώ οι αστυνομικοί θα δείξουν στην 12χρονη και φωτογραφίες από τον οίκο ανοχής κοντά στην Ιερά Οδό.



Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών μπήκε και ο 39χρονος άντρας που είχε υποστηρίξει πως είχε ενημερώσει τις Αρχές όταν αντιλήφθηκε πως είχε συνομιλήσει με την ανήλικη.

Βάσει ερευνών που έγιναν στα τηλεφωνικά κέντρα της Άμεσης Δράσης, στου Ανηλίκων και της Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν υπήρξαν ποτέ συνομιλίες του άντρα που να καταγγέλλουν το περιστατικό.


 
Top