ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ...

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΝΙΟΥ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ... Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ- ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΠΟΥ ΥΠΕΞΗΓΑΓΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΓΕ  ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ...

Νέες καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την γνωστή παρατεχαμένη του υφυπουργού Ναυτιλίας της , στην οποια είχαμε αναφερθεί ΕΔΩ 

Σύμφωνα με αυτές όπως καταγγελλουν εργάζομενοι των φυλακών Κορυδαλλού , η δράση της παρατρεχαμενης επεκτείνεται και στην πύλη τροφοδοσίας όπου βρίσκεται κάτω  από την Πέμπτη υπερυψωμένη σκοπιά της δικαστικής φυλακής. Εκεί εργάζοταν σε σταθερό ωράριο και όχι εναλασσόμενο όπως προβλέπεται, ο εξωτερικός φρουρός Κ. Α., ο οποίος με αντάλλαγμα τον πλημμελή έλεγχο στα οχήματα τροφοδοσίας, αποσπούσε από τους οδηγούς δώρα σε είδος (τρόφιμα,λαχανικα, γαλακτομικά κ.α), μέρος των όποιων απέδιδε στην παρατρεχάμενη του Κώστα Κατσαφάδου, η  οποία έκανε τα στραβά μάτια παρά τις διαμαρτυρίες συναδέλφων που της καταγγέλναν τις δωροδοκίες του Κ. Α.

Επίσης ο Κ. Α. κατά παράβαση των διατάξεων που προβλέπει το σχέδιο ασφάλειας της φυλακής, έβαζε μέσα στον χώρο της φυλακής  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ (ΣΚΡΑΠ, ΣΙΔΕΡΑ, ΞΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΛΕΤΕΣ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΒΓΑΖΕ  ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ  ΤΗΣ ΕΓΚΑΛΟΙΥΜΕΝΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΙΖΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟ ,ΌΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΛΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

Η εγκαλούμενη αναγκάστηκε να απομακρύνει τον συγκεκριμένο εξωτερικό φρουρό μόνο όταν οι διαμαρτυρίες των συναδέλφων έφτασαν στο απροχώρητο. Όμως  δεν τον   ανέφερε ποτέ ώστε να  ελεγθεί πειθαρχικά, ενώ τον κάλυπτε πάντα όταν υπήρχαν καταγγελίες εις βάρος του.

Για  όλα τα ανωτέρω  τεράστια ευθύνη φέρει και η διευθύντρια του καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού ΙΙ ,που τα γνωρίζει και δεν έχει πράξει τίποτα….


 
Top