Σε μια δήλωση που προκαλεί αντιδράσεις στα social media, προχώρησε ο Βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης του, καθώς υποστήριξε πως τα κινητά τηλέφωνα παρακολουθούνται.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή “Κόντρα 24” όπου συζητήθηκε η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης για απόπειρα παγίδευσης και παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου με το σύστημα παρακολούθησης Predator.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, συζήτησε με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρη Μάντζο, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, καθώς και τους δημοσιογράφους Αναστασία Γιάμαλη και Χρήστο Ξανθάκη.

Συγκεκριμένα ο διάλογος είχε ως εξής:
Παπαδημητρίου: “Ένας σοβαρός πολιτικός ηγέτης δεν συζητάει ποτέ στο κινητό κάτι τέτοιο”.
Μάντζος: “Γιατί τον ακούει η κυβέρνηση;”
Παπαδημητρίου: “Όχι. Αν είσαι πολιτικός αρχηγός και συζητάς τέτοια πράγματα στο κινητό, εντάξει… Δεν κάνεις για πολιτικός αρχηγός. Όλοι οι σοβαροί άνθρωποι λέμε το εξής: “Υπάρχει και κάτι άλλο που θα στο πω από κοντά”.
Φάμελλος: “Να συμφωνήσουμε ότι δεν θέλουμε να ζούμε σε μια χώρα που δε θέλουμε να μας παρακολουθούν το τηλέφωνο;”
Παπαδημητρίου: “Κύριοι, τα τηλέφωνα τα παρακολουθούν πολλοί για διάφορους λόγους, να προσέχετε. Η κυβέρνηση δεν τα παρακολουθεί, δεν την ενδιαφέρει”.


 
Top