Προ δυσάρεστης εκπλήξεως βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας όταν μία κάτοικος της Θεσσαλονίκης ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε με χαμόγελο την πρόταση που του έγινε όμως γρήγορα ανασκουμπώθηκε καθώς η χαρά του βγήκε ξινή.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, όπου μία κοπέλα ζήτησε από τον δήμαρχο της πόλης μία φωτογραφία δίπλα του με εκείνον να μην αρνείται.

Αφού έβγαλε τη μάσκα χάρισε ένα πλατύ χαμόγελο για τις ανάγκες τις φωτογραφίας όμως η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη για τον ίδιο.

«Ευχαριστώ. Ήθελα να φωτογραφηθώ με τον πιο αποτυχημένο δήμαρχο που έχει υπάρξει στην πόλη», είπε η κοπέλα στον κ. Ζέρβα φέρνοντας σε κατάσταση αμηχανίας τον Δήμαρχο. Το ευτράπελο για τον πρώτο πολίτη της Θεσσαλονίκης δεν τελείωσε εδώ καθώς κατά τη διάρκεια της αποχώρησής του άκουσε την κάτοικο να προσθέτει: «Η πόλη είναι στη χειρότερη κατάσταση».
@lubentv Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης τρώει πανηγυρικό άκυρο από φαν #Ζέρβας #dimarxos #selfie #salonica #thessaloniki #miaxaraeisai ♬ original sound - Luben
 
Top