Χαμός στην Βουλή μετά τις αποκαλυπτικές καταγγελίες του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, ξετυλίγοντας τα κόλπα της κυβέρνησης για να διαλύσει την Ελληνική Λύση.  

Τα κόλπα και τρικ που διαθέτει η Νέα Δημοκρατία, ώστε να ενισχύσει την δημοτικότητα της και άρα την εξασφάλιση της νίκης στις επόμενες εκλογές, καταγγέλλει από το βήμα της Βουλής, ο κ. Βελόπουλος.

Όπως άλλωστε είχε γίνει με τον κορονοϊό, φυσικές καταστροφές, πληθωρισμό κλπ, οι δημοσκόποι, αλλά και ΜΜΕ, “λιβάνιζαν” αρκετές φορές τον πρωθυπουργό. Ειδικά όταν “έσκασαν” τα…ευρωαργύρια στα κανάλια από την λίστα Πέτσα, όπως και παλαιότερα είχε αποκαλύψει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, και ύστερα μέρος αυτών να γίνονται σίφωνας προς τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, η δημοτικότητα του πρωθυπουργού παραμένει  "υψηλή".

Ο Κυριάκος Βελόπουλος προειδοποίησε ότι τα ποσοστά των κομμάτων στις δημοσκοπήσεις θα μειωθούν, ισχυριζόμενος παράλληλα ότι έρχονται καινούργια “υποκόμματα”, όπως τα χαρακτήρισε, προσκείμενα προς την Νέα Δημοκρατία, ως μέσα απόπειρας για να εξοντώσουν την Ελληνική Λύση. Τέλος χαρακτήρισε την ΝΔ ως κόμμα των οικονομικών ολιγαρχών και της διαπλοκής.

https://voicenews.gr/apokalypsi-to-vromiko-schedio-mitsotaki-gia-na-exontosei-tin-elliniki-lysi/# 

 
Top