Της Ιωάννας Υψηλάντη
Ουάου!!!
Τα κόμματα της Βουλής έγιναν πυρ και μανία, για την παρακολούθηση του τηλεφώνου του... Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκη!
Για την παρακολούθηση και την καταγραφή ΟΛΩΝ των προσωπικών δεδομένων του Ελληνικού λαού, μέχρις ενός,
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ;;;;
Για τα "ψηφιακά πορτοφόλια", που καταγράφουν και την ανάσα μας, που μας χώνουν ΟΛΟΥΣ, στο ηλεκτρονικό σας στρατόπεδο συγκέντρωσης, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ;;;
ΟΥΣΤ βρε σιχαμένοι υποκριτές, που ενδιαφερθήκατε μόνο, για την ΔΙΚΗ σας Δημοκρατία, αλλά η άλλη "Δημοκρατία", η "Δημοκρατία  της πλέμπας, είναι παραδεκτή!!
Θα μπορεί ο καθένας να γνωρίζει από τι πάσχουμε, πού μένουμε, ποιος είναι ο πρόγονός μας, αν πληρώσαμε τα τέλη, τα πρόστιμα, τους φόρους, τα δάνεια, τους λογαριασμούς μας, τι φάγαμε, πού διασκεδάσαμε, τι εισπράξαμε, πού τα δώσαμε και αν σας βγάλαμε γλώσσα, για να μπορείτε να μας χειρίζεστε με μέτρα που θα επινοήσετε, προκειμένου να μας αφαιρέσετε ακόμα και τα τελευταία ανθρώπινα δικαιώματα που μας απέμειναν, μετά τον κόβιντ!
Για να μας μετατρέψετε σε ρομποτάκια του συστήματος, χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας, για να υπερασπιστούμε!
Και όλα αυτά τα δεδομένα, η ΕΕ, που αποφάσισε την καταγραφή μας, θα τα παραδώσει στο Ισραήλ, ως μία χώρα, που σέβεται τα προσωπικά δεδομένα με την νομοθεσία της. Λες και οι νόμοι δεν αλλάζουν! Δεν προσαρμόζονται στις ανάγκες του συστήματος!
Πετάξτε τα κινητά σας! Μην δεχθείτε να καταγράφεται κάθε σας κίνηση, δήθεν, "για την ευκολία σας"! ΑΥΤΟΥΣ διευκολύνετε, για να σας δέσουν πιο σφιχτά την μπάλα στο πόδι!

* φωτο άρθρου δική μας...

 
Top