Τη μεταβίβαση του 100% των μετοχών της εταιρείας που έχει το Action 24, σε εταιρεία συμφερόντων των κ.κ. Δ. Μπάκου, Γ. Καϋμενάκη και Α. Εξάρχου, ανακοίνωσε η Greenhill Investments Limited. 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ανακοινώνεται η υπογραφή σύμβασης μεταβίβασης του 100% των μετοχών της εταιρείας που έχει το Action 24, σε εταιρεία συμφερόντων των κ.κ. Δ. Μπάκο, Γ. Καϋμενάκη και Α. Εξάρχου. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπολογίζεται να γίνει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 2022».

Την οριστική συμφωνία με τους Μπάκο και Καϋμενάκη για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Action 24 είχε γνωστοποιήσει ο Διονύσης Παναγιωτάκης κατά τη διάρκεια άτυπης σχετικής ενημέρωσης που παρείχε σε στελέχη τον καναλιού το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 14 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας έκανε λόγο για ολοκλήρωση του deal, το οποίο μάλιστα προβλέπει, εκτός των άλλων, την παραμονή του ίδιου σε θέση προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου μέχρι και τις επόμενες εθνικές εκλογές.
Παράλληλα, διεμήνυσε πως οι νέοι ιδιοκτήτες είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν από την πρώτη στιγμή στον τηλεοπτικό σταθμό, καθώς το ενημερωτικό πρόγραμμα θα είναι πια δωδεκάωρο, γεγονός που ισοδυναμεί, εκτός των άλλων, και με σειρά προσλήψεων.


 
Top